Tom Hagen Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 (edited) @ Milosh 76pre nego sto instaliram petch 1 pitanjenakon instalacije moram sve ispocetka il mogu da nastavim sezonu tu gde sam stao? Edited December 26, 2009 by Tom Hagen
Milosh76 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 (edited) @ Milosh 76pre nego sto instaliram petch 1 pitanjenakon instalacije moram sve ispocetka il mogu da nastavim sezonu tu gde sam stao?Kad sam instalirao onaj prvi patch i posle njega Dejana Lekica™ sve mi je radilo normalno. Ne bi trebalo da bude problema, jer ako izbacuju patch svakih par meseci, bar 3 za godinu dana, bezveze bi bilo da ljudi svaki put pokrecu novu igru.A da li rade ispravke, to zaista ne znam :) Ne primecujem neku razliku, pogotovo sto me ispravke u belgijskom kupu ne doticu mnogo.Po ovome posle svakog patcha, da bi se primenjivao, potrebno je da pokrenes novu igru...Cemu onda pachovati bilo sta..Krenes sa jednim timom, dodjes do 1/3 sezone, oni ispave bagove, pa moras ponovo, da bagova ne bi bilo... bezveze!Inace novi patch ce biti verovatno posle prelaznog roka :)Sad kazu da ima ispravki u igri, ali ne u databazi igraca... ma... ko ih shisha...ako radi, radi... sta me briga :)na doticnom forumu i linku odozgo, ispljuvase patch prilicno :) Edited December 26, 2009 by Milosh76
casperbgd Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ja sam zadovoljan i sa onim prvim patchom, ne vidim nikakvu potrebu za ovim novim... Jedino ce dobro doci taj patch posle zimskog prelaznog roka.
John Coltrane Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ja sam dao 95 miliona u drugoj sezoni za Vilu, proradi mi potrasacki hir dok vodim klub. Al nisam se pokajao. Covek je dao 45 golova, bio najbolji strelac i u Ligi sampiona i u domacem prvenstvu.sa kojim timom igrash, koju formaciju i ko ti igra sa Viljom (ako igrash sa 2 shpica uopshte)?...@Hagenkad ubacish patch imash opciju New game gde imash padajuchi meni da li da novu igru igrash u "standardnoj verziji" ili u Patch verziji, a kad hochesh da load-ujesh stari save ta igra ti se nastavlja u "standardnoj" verziji (ili u nekom ranijem Patch-u ako si ga imao)...
nixolaus Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 sa kojim timom igrash, koju formaciju i ko ti igra sa Viljom (ako igrash sa 2 shpica uopshte)?...Sa Sitijem naravno. Al da ne bude da sam deda, vodim i jedan nizerazredan tim. :DA variram izmedju 4 formacije sa pregrst napadaca. Najvise sam na 4-2-2-2. Villa mi igra u tandemu sa Tevezom koji je also odlican sa davanjem golova. Tevez mi igra naprednog napadaca, a Villa poachera.Je l imate zalbe na novi patch? Primetiste li kako je bolesno tesko dati gol u situacijama jedan na jedan stvorenim nakon kontra napada? Ukoliko se desi da pred pocetak utakmice komp prognozira njihovog golmana kao potencijalnog igraca utakmice, znam da me unapred ceka raspad sa zivcima dok ga nacnem. A sa druge svetle strane, lakse se daju golovi iz kornera i slobodnjaka i svidja mi se sto su uveli narandzastu loptu za utakmice igrane u zimskim uslovima.
casperbgd Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Osvojena i treca sezona za redom... Sad predstoji novi prelazni rok u kome ne planiram pojacanja, osim ako ne dodje do prodaje igraca ili ako se ukaze prilika za nekim odlicnim napadacem. Veljovic je fantastican i preporucujem ga svima koji vode timove koji su malo slabiji od ovih najjacih.Nastavih i cetvrtu sezonu, nakon krace pauze. Pojacanja nije bilo, jedino su prodati Tutoric(1mil!), Obric (1.5mil) i Van Damme (3mil). Lagan plasman u LS, jer sam bio povlascen u svim kolima kvalifikacija, a u grupi sam izvucen sa Interom, Sahtjorom i Olimpijakosom... Ponovo Sahtjor i Olimpijakos sa mnom u grupi, prva utakmica sa Interom u Milanu, 4-0 poraz. Sasvim ocekivano, mada bi realnije bilo 3-1, no nebitno. Nakon tog poraza slede tri vezane pobede. Prvo kod kuce Sahtjor 3-1 i Oly 2-1, zatim Oly u gostima 1-2. Time sam se kvalifikovao u narednu fazu LS dva kola pre kraja sto je rekordni uspeh. U domacoj ligi bez poraza, 11 bodova ispred Partizana, a kup mi sluzi za probu mladjih igraca i za sada mi i tu ide dobro. Kada su igraci u pitanju, Veljovic je igracina na kvadrat. Na 23 utakmice 20 golova, prvi strelac LS racunajuci i kvalifikacije. Pored njega Rikelme objasnjava, jedino sto nema snage za vise od 70 minuta... Golovi iz daljine, slobodnjaci, odlicni korneri i genijalne asistencije... Jedino je problem sto nece da produzi ugovor i na kraju sezone verovatno odlazi za dzabe... Od mladjih igraca priliku dobijaju Radovanovic, A.Kovacevic, Mrkela.A ove sezone Vojvodina ima odlicnu sansu da prodje grupu Lige Uefa, tako da je srpski fudbal u potpunom usponu, sem seniorske reprezentacije koja konstantno kiksira.Od mladjih domacih igraca koji ne igraju kod mene su sasvim solidni Susnjar, Cosic, Djuricic, Grumic, Brezancic, Ciric i ima par imena kojih trenutno ne mogu da se setim.
Tom Hagen Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 (edited) Ladno je Vosha kupila onog malog kolumbijca Kristijana Nazarita http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=401753e da Kata ban ban zna kolko je ovaj dao golova za Zvezdu na svim prethodnim menadjerima ne bi ga nikad doveo u Voshu Adzicu, u sta gledas Edited January 3, 2010 by Tom Hagen
kovik Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Krahirao mi glupavi FM2009 na generisanju riporta finala CL, na kome sam dobio Čelski 2-0, golovima Axela Wellera i Fahrida Al'Thunayana. Nema veze, odraću ih ponovo.U istoj sezoni (petoj), osvojena liga sa 32 boda prednosti, uz samo 1 nerešenu, kao i kup i superkup. Sa FK Radom :)
casperbgd Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ispadoh od Liona u prvoj knockout rundi 1-1 i 2-0. Lion je fenomenalan tim, doveli su i Kacara, tako da Kacar i Lopez objasnjavaju. Prosto nije bilo nacina da ih zaustavim, tako da sada ostaje domaca liga da se privede kraju i kup. I dalje sam bez poraza... Inace, doveo sam Mottu i generisanog Makedonca Mitreva. Uspeo sam ipak sa Rikelmeom da produzim ugovor i sada su Rikelme i Mota veoma ozbiljna sredina terena. Najzalije mi je sto nisam uspeo da dovedem generisanog Ganca kog mi ukrade Lans, jer sam jajario. Prvo sam ponudio 500k i ponuda prihvacena, ugovor ponudjen, medjutim tada mu istice ugovor i misleci da cu moci da ga dovedem kao slobodnog igraca ponistavam ponudu i ugovor i nudim mu samo ugovor bez obstete i tada se Lans pridruzuje lovu i pobedjuje... Inace je igrac zmaj, 18 finishing, 19 dribling, 18 pace i acceleration, 18, technique... S takvim napadacem bih sigurno bio u top 10 ekipa Evrope. Medjutim i ovako sam zadovoljan ekipom, sada cu se okrenuti samo pazarenju domacih igraca, jer ogranicenje na 3 stranca opasno smeta, jer od vrhunskih igraca samo stranci hoce da dodju...
John Coltrane Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 prodao Fostera u Sevilju za 10milki funti, Board prihvatio ponudu od 15.25milfunti za Berbatova, Nanija shutnuo josh u polusezoni u Udine za 18.5 i doveo De Rosija za 57milkifunti...odradio pripremni protiv Reala 1:1 i tukao Bajern (osvajac LS) 2:0 (uz josh 2 pobede protiv manjih klubova)...u ENG super kupu vodio protiv Sitija 2:0 i pobedio na penale (slika ispoda) gde sam u 1 trenutku bio ubedjen da je igra zabagovala...
Tom Hagen Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Prezimio u Jevropi. 2 u grupi iza Viljareala. Prva sledeća na ispadanje protiv Bazela, kući pobeda 3:1 u švici poraz 3:1 u regularnom i onda u drugom produžetku Tutora majstor naravno pravi penal i eto ispadoh. Poludeo sam od muke.Sad mi ostaje rutinsko odrađivanje posla u domaćim takmičenjima. Sledeće sezone prodajem sve strance i kupujem Mugošu, Trifunovića, Jeremića...Nek nas se evropa ponovo plaši ;)
OmarKuk Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ljudi pomazite, desio mi se dump crash tj pukla igra zbog low memory i nakon toga nikako ne mogu da pokrenem save.5 sezona ratovanja protiv jednog lika i Partizana je ugrozeno Instalirao sam i patch, ali nista, ali ama ba nista ne pomaze.
Kayser Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 (edited) Ja sam dao 95 miliona u drugoj sezoni za Vilu, proradi mi potrasacki hir dok vodim klub.Ja kad bas zapnem za nekog preskupog, ponudim neke sitne pare uz klauzulu 100-tinjak miliona posle odigranih 50 utakmica (sto je u Zvezdi dovoljno za pune dve sezone).I najcesce upali.Kad se momak lepo naigra dve godine ponudim ga trzistu i jos lepo zaradim na njemu.Da ne govorimo o boom-u u prodaji dresova i klupskih dzidza-bidza :).Sve ovo vazi za staru verziju, ne znam kako je na novoj.Takodje, kad uprava prihvati ponudu za nekog igraca iza mojih ledja i protivno mojoj volji, odmah ga ponudim svim zivima i mrtvima za DZ tako da ako ovaj prihvati neku od tih naknadnih ponuda mogu da je cancel-ujem... Edited January 21, 2010 by Kayser
Recommended Posts