John Coltrane Posted October 10 Author Posted October 10 To za mart je velika bruka za Majlsa i ekipu pogotovu što već dve godine znamo da se očekuje prelazak na Unity, ali zadnju nedelju su svi vodeći youtuberi imali klipove posvećene pitanjima "čemu odlaganje" i "šta možemo očekivati od FM25" i "u kom pravcu će ići moja karijera FM content creator-a" Ne vidim šta bi novo mogli da donesu osim poboljšanja 3D grafike. Sve ostalo su sitne kozmetičke™ promene koje odavno nisu vredne tih para. Ukidanje repki, ukidanje "shouts-a", uvodjenje ženskog fudbala što dalje vodi ka ukidanju podatka o težini igrača, pod izgovorom da se tako mogu uvrediti žene sa viškom kilograma Takodje od nekih promena je i praktično ukitanje BETA verzije, pa ako si pre-orderovao možeš da ga duvaš za onih nedelju-dve igranja pre izlaska full verzije. Svakako sam smanjio igranje na mrtvi minimum, a i ljudi oko mene, pa sam ubedjen da će mi se više dići na neki transfer update starijih verzija nego na ono što će izaći sledeće godine. Mislim da bi bilo fer da, ako već nisu spremni, izadju sa novom verzijom na jesen 25. 1
Baldrick S. Posted October 10 Posted October 10 Majls i cela ekipa oko njega - vrhuška se ponaša kao gomila imbecila sa kranje detinjastim power tripom. Ja od kada pričam da pola developera, celu ekipu koja se pojavljuje po medijima, alfa testere, interne testere, moderatore strana sve to treba da se pošalje na dugogodišnji yoga ritrit nege bez interneta i mogućnosti da se vrate. Jebao ih NDA da ih jebe. Kao neko ko je prošao jedno 6 zatvorenih alfa testiranja mogu da vam kažem da njih iskreno zabole za igru. Ja sam 6 godina pokušavao da ispravim stanja koja prave sa balkanski ligama, onda bih krenuo dalje ali uzalud. Ja sam u životu radio sa gomilom project managera, developera, direktora ali ovakvo boljenjekurca da izvinete nigde nisam. Šest godina sam dobijao kod za igru uvek ga poklanjao i čekao da izađe pirat. Moja preporuka: nadjite fm koji vam najviše prija po match enginu, bojama ili čemu god, skinite neki komjuniti apdejt i igrajte se i uživajte. Bila je inače odlična analiza na r/footballmanagers od lika koji radi sa devovima a project manager je koji u A4 strani opisuje sta ce i kako da se desi sa prelaskom na unity. Ukratko, posto on radi sa istim kaze da ovo sto su prikazali i sto ce da urade do marta je samo šminkanje interfejsa te da skoro nikakvih ispod haube čačkanja neće biti i da on očekuje da se ceo sadašnji sistem koji je rađen u c+ prebaci na unity tek za jedno 2-3 godine. Do tada će biti kozmetike, možda nekih novotarija ali ničega više od toga. Zato, komjuniti apdejt i nek se teraju...
Baldrick S. Posted October 10 Posted October 10 @John Coltranemmislim da ti je sad pravi trenutak da skineš neki današnji update, uzmeš da vodiš RB i znaš već koga prvo da otpustiš. "ti ćeš meni umoran sam"
John Coltrane Posted October 13 Author Posted October 13 Kao i svake godine, otkad je više od top 5 liga u ponudi, ja se kanim da počnem BRA ligu. Juče sam skinuo septembarski transfer update čisto iz radoznalosti da vidim ocene igrača. Ipak, najbliži sam novom sejvu sa Romom.
Miljenko Posted October 13 Posted October 13 BRA liga je mnooogo obimna. Regularni deo, pa jos lokalne lige. Puno ekipa, no lepo je sto dosta timova konkurise za vrh. Ja sam cesto kretao iz CHI, mada si malcice ogranicen, kada je o transferima rec. Cesto sam stavljao sta mi ponude na random na startu (Toulouse mi je recimo bio bas lep sejv).
goofs Posted October 13 Posted October 13 Jel Brazilci i dalje igraju 50 tekmi po prvenstvu? Sećam se da je Argentina svojevremeno igrala aperturu i klasuru - dva single-round-robin prvenstva u godinu dana, pa si imao dva šampiona. Jedne godine je bilo baš jako igrati sa Riverom kad su Aimar i Saviola bili u timu, kidalica. Ali nisi mogao da zadržiš niti jednog igrača da jbe oca.
Miljenko Posted October 13 Posted October 13 Najvisi rang ima 38 kola, e sad problem su dodatne lige koje se igraju po regionima, gde se suceljavas sa nizerazrednom egzotikom. Bolje da ne gledam na koliko utakmica to sve izadje godisnje.
189- Posted October 13 Posted October 13 igrao sam ja sa botafogom desetak sezona fm22. ima otprilike 60 utakmica po sezoni kada se racuna liga, libertadores, kup i state liga. sezona ako se dobro secam trajde od februara do decembra.
John Coltrane Posted October 14 Author Posted October 14 Igraš svaki drugi dan, bukvalno igraš sa dve različite postave.
radisa Posted October 14 Posted October 14 (edited) 32 minutes ago, John Coltrane said: Igraš svaki drugi dan, bukvalno igraš sa dve različite postave. Kao engleska 3 ili 4 liga kad te krene u kupovima, ništa strašno... 46 +4 kola FA + 2 kola Liga kupa + 3-4 kola onog nižerazrednog kupa i nakalemi se 55+ utakmica bez problema Edited October 14 by radisa
189- Posted October 14 Posted October 14 42 minutes ago, John Coltrane said: Igraš svaki drugi dan, bukvalno igraš sa dve različite postave. da potrebno je 30+ igraca.
Mil@n Posted October 14 Posted October 14 On 30. 8. 2024. at 13:13, Milosh76 said: Kao što znamo, svakog četvrtka Epic Games deli besplatno video-igre, a za 5. septembar spremili su ozbiljno dobru stvar. U pitanju je Football Manager 2024, poslednja u nizu igara iz ove ultrapopularne franšize. FM 2024 nikada do sad nije bio besplatan, pa je ovo jedinstvena priliga da ga ugrabite, naročito zato što će FM 2025 preći na potpuno novi "engine" i mehaniku igre što se mnogima neće svideti. A da, pored FM 2024, moći ćete bepslatno da preuzmete i pucačinu pod nazivom Sniper Ghost Warrior Contracts. Jebote, kako sam ovo propustio 1
goofs Posted October 20 Posted October 20 lol, evo pre neki dan smo ih pominjali Argentine league expands to 30 teams
Luther Posted October 24 Posted October 24 On 10. 10. 2024. at 21:46, Baldrick S. said: ..... Moja preporuka: nadjite fm koji vam najviše prija po match enginu, bojama ili čemu god, skinite neki komjuniti apdejt i igrajte se i uživajte. .... Poslednji FM koji imam je 18. Jel ima za to neki apdejt i gde?
Recommended Posts