189- Posted June 10 Posted June 10 otkad je makedonski crack team prosle godine rekao da nece pokusavati sa novom (2024) igrom, nisam se preterano nadao da ce biti rezultata. jedini su bili koji su se bavili fm-om. 1
189- Posted June 27 Posted June 27 https://www.footballmanager.com/news/development-update-football-manager-25
goofs Posted June 27 Posted June 27 Presipaju iz šupljeg u prazno već godinama, sad menjaju i engine da bi napravili ono što su već imali i ima da štuca 2-3 sezone pre nego legne maksimalno. Ja bih FM zaigrao ponovo ako bi uveli recimo neki history edition, daj da startujem iz godine koju ja odaberem i da vodim Maradonu i Pelea u Pjaćencu za vikend.
Milosh76 Posted August 30 Posted August 30 Kao što znamo, svakog četvrtka Epic Games deli besplatno video-igre, a za 5. septembar spremili su ozbiljno dobru stvar. U pitanju je Football Manager 2024, poslednja u nizu igara iz ove ultrapopularne franšize. FM 2024 nikada do sad nije bio besplatan, pa je ovo jedinstvena priliga da ga ugrabite, naročito zato što će FM 2025 preći na potpuno novi "engine" i mehaniku igre što se mnogima neće svideti. A da, pored FM 2024, moći ćete bepslatno da preuzmete i pucačinu pod nazivom Sniper Ghost Warrior Contracts. 1 1
189- Posted September 4 Posted September 4 kaze miles da ce igra kasniti par nedelja i da izbacuju mogucnost igranja sa reprezentacijama i izbacuju tezinu igraca da se vidi. navodno zbog zenskog fudbala
189- Posted September 4 Posted September 4 bice valjda vraceno za 26. sto se nadam znaci da ce je poboljsati, jer ovo sada je bas sranje.
goofs Posted October 10 Posted October 10 Izaći će u junu, sa uprogramiranim rezultatima svih liga, džaba da igraš bilo šta Inače, ne znam da li se iko seća, tamo negde 2004te recimo izašao je Championship Manager 4, još uvek ga je Eidos Interactive radio. To je bila preteča ovih Football Manager igara, po interfejsu, opcijama, prvi put je bio 2D pitch view. Tipa godinu dana kasnije se Sporst Interactive raskantao sa Eidosom, povukao ljude, licence i krenuo samostalno u priču. Elem, taj menadžer je bio jeeeeeziivo loš, bukvalno neigriv do prva dva peča, a i nakon toga neke baš strašne propuste su imali, tipa nokaut Lige Šampiona se poklapao sa reprezentativnim prozorima, pa si morao da igraš sa klincima i regenima. Jednom sam pobedio Arsenal 14:1 u nekom četvrtfinalu recimo, Ševčenko dao 12 golova, jer Ukrajina nije igrala ništa taj prozor. Dešavalo se i da ti golman nestane sa terena na poluvremenu, a u nekoj ediciji si mogao i da dovodiš sve igrače za 0 funti tako što ponudiš klubu 100 za otkup, oni prhvate, a ti izmeniš na 0 i nastaviš pregovore sa igračem. Strahota od igrice. Elem, očekujem da ovo novo bude još gore.
radisa Posted October 10 Posted October 10 10 minutes ago, goofs said: Izaći će u junu, sa uprogramiranim rezultatima svih liga, džaba da igraš bilo šta Inače, ne znam da li se iko seća, tamo negde 2004te recimo izašao je Championship Manager 4, još uvek ga je Eidos Interactive radio. To je bila preteča ovih Football Manager igara, po interfejsu, opcijama, prvi put je bio 2D pitch view. Tipa godinu dana kasnije se Sporst Interactive raskantao sa Eidosom, povukao ljude, licence i krenuo samostalno u priču. Elem, taj menadžer je bio jeeeeeziivo loš, bukvalno neigriv do prva dva peča, a i nakon toga neke baš strašne propuste su imali, tipa nokaut Lige Šampiona se poklapao sa reprezentativnim prozorima, pa si morao da igraš sa klincima i regenima. Jednom sam pobedio Arsenal 14:1 u nekom četvrtfinalu recimo, Ševčenko dao 12 golova, jer Ukrajina nije igrala ništa taj prozor. Dešavalo se i da ti golman nestane sa terena na poluvremenu, a u nekoj ediciji si mogao i da dovodiš sve igrače za 0 funti tako što ponudiš klubu 100 za otkup, oni prhvate, a ti izmeniš na 0 i nastaviš pregovore sa igračem. Strahota od igrice. Elem, očekujem da ovo novo bude još gore. U 2005 verziji nije bilo tih bagova, ali ako imas igraca sa heading, jumping, positioning 20, on skida svaku loptu...jednom sam sa nekim slovencem tako zabio 7-8 holova posle kornera.... bilo je jos slicnih glupisti ali ne tako strasno, mislim da se i to sa prozorima jos vuklo... Tek su u sledecoj verziji 2006 su sve upeglali, i meni je to i dan danas naj bolji fm u odnosu realnih rezultata i komplikovanosti igre...
Recommended Posts