April 12, 20222 yr 1 minute ago, James Marshall said: Realno je najbolji bio tamo prije 20ak godina. 2006... Ja još igram taj...
April 12, 20222 yr Ja sam uzeo da igram 01/02 sa Arsenalom i u šoku sam da tada u Premijer ligi nije bilo transfer prozora nego si mogao da dovodiš igrače kad god si hteo. Taj podatak sam potpuno zaboravio.
April 12, 20222 yr Igrate fm09. Koja vam je sledeća omiljena: space invaders, zato sto ima najbolji gameplay od svih sledecih? [emoji39]
April 12, 20222 yr 5 minutes ago, Zlurad said: Igrate fm09. Koja vam je sledeća omiljena: space invaders, zato sto ima najbolji gameplay od svih sledecih? Galaxian
April 12, 20222 yr Koji je bio onaj gde je Mesi klinja u Riveru pa za godinu-dve postane ono što je postao?Mislim da u tom momentu ima nešto 14-15 godina i da su jedino skauti znali ko je dečko…Bio paralelno s njim i Peter Prospar (Trinidad & Tobago, ako dobro pamtim) al on bio zver omladinac a posle… mehE na tom sam ostavio jedno po’ mladosti!
April 12, 20222 yr Ja igrao samo PES Pa ti imaš RL drugare Poslednji da je valjao je 2012. ili 2013. Ne vredi - lapim načisto!Ja sam četvrtkom imao ekipu i išao na fudbal… tako je i žena mi govorila/spominjala kad je govorila o meni četvrtkom. Ono što je priceless (a ja nikad nisam video) su reakcije ljudi kad skapiraju da nisam na terenu nego igram igricu
April 12, 20222 yr 19 minutes ago, Filozof manijak said: Ja igrao samo PES Nisma nikada igrao PES, a ni FM