Moća Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Gde da ga skinemo sa tim pecom za danasnje sastave?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Svarog Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 2 hours ago, Moća said: Gde da ga skinemo sa tim pecom za danasnje sastave? imaš celo uputstvo ovde: https://champman0102.co.uk/showthread.php?t=3863 ja sam čak uspeo na MacBook-u da ga poteram, sa svim ligama uključenim mada mi je posle par meseci (u igri) nešto "puklo" i gomila igrača dobila negativne ocene (tipa shooting je -1) i ima ispod 18 godina, tako da sam batalio igranja nakon toga.
Cash Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 On 1.3.2020. at 15:26, maharaja said: A najbolje od svega što taj CM na današnjim mašinama LETI Odlicna je taktika 4-3-2-1. Sad pikam Romu. Za sezonu 2002/2003 sam kupio Ronaldinha,on i Totti ima da prave dar mar na AMC.
goofs Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 ljudi, da li je neko isprobavao neki od onih starih legendarnih CM (00/01 ili 01/02) online? jel fercera to u danasnje doba? zgodno je za ovo nevreme
Moća Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Neko je napisao da ima 01-02 sa danasnjim transferima.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
goofs Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 da, da, to sam ispratio, nego hteo bih da igram sa ortakom koji ne zivi kod mene jelte nekako u nekom virtuelnom LANu ili preko nekog servera, ne znam koje su opcije dostupne
Moća Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 To je bilo nekad cak se i takmicenja odzavala e sad verovatno moze da se vidi na nekom fm forumu.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ArleKino Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Sekta tužila FM. Sad kad na FM 2021 igrica padne svaki put kad United treba da osvoji titulu... Što me podsjeti: šta li je onda Liverpool uradio kad mu se to desilo u stvarnosti?
napadaj Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 The club also argues that Sega and SI have infringed its trademark over its logo by not using the official Manchester United crest in the game, instead “replacing the club crest with a simplified red and white striped logo”. United claims this “deprives the registered proprietor of its right to have the club crest licensed”. https://www.theguardian.com/football/2020/may/22/manchester-united-sues-football-manager-makers-over-use-of-name
John Coltrane Posted May 23, 2020 Author Posted May 23, 2020 2 hours ago, ArleKino said: Sekta tužila FM. Vidi se ko ima smisla za biznis™ u doba korone Obzirom koliko paretina uzimaju iz sezone u sezonu, a koliko ne unapredjuju igru i meni dodje da ih tuzim...
Baldrick S. Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Man utd je jos pre izlaska fm20 najavio tužbu protiv sege jer "dozvoljava" da se ubacuju slike, logoi i grbovi klubova. Pa kad nisu mogli nista sa segom onda su pretili fan sajtovima koji prave dodatke, tako da je fm-scout izbacio i saopštenje da vise neće da hostuju nista od dodataka "jer tuzba".Alavo na pareSent from my VOG-L29 using Tapatalk
goofs Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 A ne razumem, kad instaliras fresh FM nema Uniteda u njemu, nego neki zamenski klub? Znam da je onomad Juventus bio nesto tipa Zebras. Sta je sa imenima igraca Uniteda a i ostalih timova?
Baldrick S. Posted May 23, 2020 Posted May 23, 2020 Ma imaš manchester, normalno ime, normalni igrači. SI ima pravo na korišćenje koje je dobila od premijer lige. Pa posto ne mogu da tuze za to onda bi da tuze sto je generisan logo (bez dodatka) i zbog dodataka. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Recommended Posts