John Coltrane Posted December 6, 2018 Author Posted December 6, 2018 (edited) Nemam pojma. Diljem neta svrsavaju na njega, ja sam jos u letnjem prelaznom roku. Inace mislim da je 62mil£ prilicno niska cena za njega, na proslom sam tek za 77 uspeo da ih slomim, ali on nije hteo da potpise ugovor!!! Na kraju prve sezone Nastasica imas za 30tak milki, bas kao i Jose Gimeneza iz Atletika koji je 1 od najboljih stopera na igrici, dakle bagatela. Edit: evo npr sta kaze istorija Edited December 6, 2018 by John Coltrane
Deco Posted March 13, 2019 Posted March 13, 2019 Jel bi bio problem nekom ko ima 19.3.0 verziju da potera nov sejv bez hidden attributes sa tom apdejtovanom databazom i da mi skrinšotuje nekoliko igrača? Ako još ima i editor i zna sa istim da radi, još bolje. Konkretno: De Jong, De Ligt, Bernardo Silva, Rašford, Artur, Vinisijus, Sterling, Aleksander-Arnold, Van Dajk i SMS recimo?
John Coltrane Posted March 13, 2019 Author Posted March 13, 2019 Ja sam na pocetku pete sezone hoces ss ili ti trebaju sa starta igre? De Ligta dovodi u prvoj sezoni za sve pare, ubedljivo najbolji stoper (ja ga dovodim vec zadnja 2,3 serijala). A sto igras bez hidden attributes? Zar nemas skaute?
Deco Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 (edited) 8 hours ago, John Coltrane said: Ja sam na pocetku pete sezone hoces ss ili ti trebaju sa starta igre? De Ligta dovodi u prvoj sezoni za sve pare, ubedljivo najbolji stoper (ja ga dovodim vec zadnja 2,3 serijala). A sto igras bez hidden attributes? Zar nemas skaute? Idealno sa starta, u suštini hoću da uporedim početne ocene tih igrača sa 19.3 u odnosu na iste sa 19.1, pošto ih menjaju/popravljaju za taj zimski apdejt. Igram ja sa hidden attributes naravno, ali ako npr startuješ sejv u Španiji sa trenerom koji ima slabije početne ocene za player i youngster knowledge onda će De Jong i De Ligt morati da se skautuju pre nego što se skrinšotuju jer će im ocene biti u onom +-4 rasponu. Ovako ako se isključi hidden attributes može prvog dana da se odradi. De Ligta sam fala bogu dovlačio apsolutno svugde, samo cenim da bi i on i De Jong trebali sad još bolje ocenjeni da budu jer su ostvarili priličan napredak, jedan je već prodat za enormne pare a drugi će uskoro. Po toj logici sam ovaj ofrlje spisak i sastavio, neki igrači za koje mi deluje da su baš dosta napredovali pa me zanima kako će databaza to da isprati. U principu sam do sad uvek uspevao da nađem negde na netu info šta se i kako se menjalo ispraćen skrinšotovima, za ovu verziju nema nigde za sad pa sam prinuđen da smaram ljude ovde nažalost. Edited March 14, 2019 by Deco
John Coltrane Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 (edited) Spoiler @Deco Cekaj i dalje mi nije jasno sto ti nemas 19.3? (osim ako nisi uzeo na trafici™) Edited March 14, 2019 by John Coltrane
Deco Posted March 14, 2019 Posted March 14, 2019 44 minutes ago, John Coltrane said: Reveal hidden contents @Deco Cekaj i dalje mi nije jasno sto ti nemas 19.3? (osim ako nisi uzeo na trafici™) Trafika™ naravno. Puno ti hvala zaista.
John Coltrane Posted March 14, 2019 Author Posted March 14, 2019 Molim i drugi put. Bas mi javi kad uporedis ocene.
189- Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 steta sto za traficku verziju ne prave vise patcheve. nervira me nekoliko stvari iz me. jel i vama procenat uspesnosti penala oko 50%?
John Coltrane Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 Ako sutira Lukaku da, ali Pogba mislim da ne promasuje Ozbiljno se razmisljam da startujem novi sejv sa Tromsom, nikad nisam vodio klub u Norveskoj. Neka iskustva?
189- Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 meni hazard koji ima valjda 19 penale da pola uvrh glave. bilo je i situacija gde je promasio 4 utakmice za redom. i u ovoj i u prosloj verziji isto.
John Coltrane Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 Palim novi sejv sa Tromsom, nekako imam hard on na NOR. Prethodno iskustvo mozete slobodno podeliti (generalno za skandinavske lige).
189- Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6866561/Ole-Gunnar-Solskjaer-admits-hes-Football-Manager-fan.html Spoiler igra 3d
189- Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 ja usput krenuo sa keflavikom iz islanda. cilj mi je da jednog dana preuzmem islandsku represtaciju i da sa mojim igracima koje sam razvio u klubu osvojim wc.
John Coltrane Posted March 30, 2019 Author Posted March 30, 2019 Uf, ovo za Olea je bas bajato, kacili smo. Ronjam po SI forumu, ima puno gresaka u researchu kod NOR lige, ali sam sinoc skinuo neki patch za nize lige pa se nadam da je tu nesto i popravljeno-generalno.
189- Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 osvojio sam islandsku ligu sa novim prvoligasem. predvidjali su da cu zavrsiti ligu u zoni ispadanja... zanimljiva liga, igra se od sredine maja do kraja septembra. vrlo izjednacena svako svakoga moze dobiti.
Recommended Posts