Jump to content
IGNORED

Football Manager 09


John Coltrane

Recommended Posts

И даље апстинирам, па не знам колико су Велбек и Македа брзи (за Овена се сећам да су га направили споријег него пре), али ја сам се трудио да ми нападачи имају 17+ брзину, па онда сву тројицу наместим на поачере, додавање у празан простор, у тактици не ставим контру, већ је наместим индивидуалним упутствима играча... брука. :Hail: 4-1-2-2-1 сам играо и ја, а онда сам продао Ди Марију и Макси Родригеза иако су били одлични јер се указала могућност да доведем Виљу. Тек због тога сам прешао на класична три шпица. А Руни је невиђен играч, пунио ме у два полуфинала Купа шампиона, нисам могао Ман утд да избацим због њега. То ме смара у овој верзији: као да је разлика између тимова апсолутно пресудна у тако важним утакмицама: поведу 2:0, мени довољно нерешено, ја дам један гол, па други у 91', а онда га Руни завали у 93'. И 'ајде да је само са Ман утд то случај, то је тај данак реалности у ФМ, него ме и са Реалом то коштало две титуле (Барсу сам углавном драо).Најгоре је што за то нисам нашао лек, ништа није радило: ни дифенсив, ни тајм вејстинг, ни сви у напад, ни промена позиција... Ништа, бар не против Манчестера и Реала. Заправо, то ми је и једина замерка овој верзији ФМ.

Link to comment

Velbek 17, Makeda 14, al upravo sam zavrshio sezonu tako da cu dovesti nekog od Pato-Vilja-Aguero trilinga pa je onda manje bitno ko se nalazi u sredini obzirom da je Runi tu...Ovena cu rashodovati...btw Eduardo Salvio mi je morao u Antverpen po WP :rant:

Edited by John Coltrane
Link to comment

Imam mali problemčić. Skinuo sam neku grafiku za igicu i počela mi se javljati neka greška. Zbrisao sam igricu i ponovno instalirao, Sve o.k. Instalirao sam i novi update, opet bez problema. Međutim, sada mi u igrici jednostavno nema datoteke za update u koju bih trebao staviti fake file. Postoji ta datoteka za samu igricu, ali ne i za update. Imate kakvu ideju što se događa?

Link to comment

kraj 3. sezonetabela.jpgnajbolji strelac lige, Lige Shampiona, Evrope (62 poena) i Evropskog prvenstva sa 8 golova :Hail:runi-3.jpga evo i ucinka sve boljeg Bambija i Andersona (koji je uz Evansa nabudzen za buducnost)tosic-3.jpganderson-3.jpg

Link to comment
Деинсталирао, обрисао исо са харда, побрисао све сејвове, очистио трагове из реџистрија. Ово ми је бар петнаести пут да ФМ (некада ЦМ) овако избацујем из свог живота. Видећемо колико ће трајати. :isuse:
:blush: Елем...'Aјде неки челенџ за ППП фудбал менаџере: нешто са јасно одређеним циљевима, типа "са Сент Етјеном бити 2 пута за редом шампион" или било који европски тим да узме Лигу шампиона само са домаћим играчима (из земље из које је клуб) или нешто слично. Ако има заинтересованих, дајте неке предлоге, па гласање на брзака па да се о јаду забавимо.
Link to comment

ja ubacio Patch 10.3. i hocu veceras da krenem sa HSV-om...shto se tiche izazova mozhe i neki tim iz druge lige (zadatak osvojiti titulu druge sezone po ulasku u najvishi rang)...

Link to comment
necemo se videti na ovom topiku neko vreme.
e ovo je karakter :) za 2 dana odigrao sezonu sa Vojvodinom. bio sam drugi u JSL i uz`o kup cool.gif posle u kupu UEFA izbacio Harts ali ispao od Ceske Vojvodine u produzetku. doveo Mikica iz Napretka, Tanasijevica na FT i nekog Bensona iz Gane. Bata Kan Kan se opasno steka za pare pa nisam nikog vise mogao da kupim. na Karadjordju sam u prvoj sezoni uzeo skalp 1 Fenerbahceu (posle izduvao u revansu), Zvezdi (i to petardom) i dva puta Partizanu (JSL i polufinale kupa).
Link to comment
shto se tiche izazova mozhe i neki tim iz druge lige (zadatak osvojiti titulu druge sezone po ulasku u najvishi rang)...
Значи, до сада номиновани предлози за Изазов™:1. преузети тим из друге лиге и њиме освојити титулу друге сезоне по уласку у највиши ранг (да ли одређујемо лигу или свако бира своју?)2. освојити Лигу шампиона тимом који има само играче из матичне земље (свако за себе бира тим/земљу, може двојно држављанство)'Ајде још предлога, ваљда нас има бар 5-6 заинтересованих.
Link to comment

Може исти тим, а позиве на ПМ шаљи ти пошто мене чешће шаљу у ПМ него што ми на исти одговарају. :D

Link to comment

ja sam za bilo koju kombinaciju, pogotovo nakon sto me je Bata Kan Kan nogirao posle tri uzastopna poraza uprkos istorijskim uspesima koje sam postigao.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...