Hamlet Strašni Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nije mi jasno kako onda moze da vidi moje gole fotke.
korindjar Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 meni se iskljucivo nude neki lazni zenski profili sa po 1 sexy slikom. pretpostavka je da manijak ceka da ga kontaktiras i onda trazi fotke (po onoj prici sa neke od prethodnih strana zbog koje je lik zaglavio 15 godina u zatvoru)
Zli Gli Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ja sam moje gole slike slao i bez fezbuka, preko mobilnog.
Feindouno Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Pa normalno, zasto da budes gori od nekog Grega Odena ili Dzordza Hila.
BOOGIEMAN Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 nova pomama - facebook GOLD profilnisam probao ali kazu 100% radi
JozoMujica Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Marija kaže da je uznemiravanje trajalo skoro mesec dana i da je prestalo tek kada mu se devojčica, po savetu psihijatra, usprotivila.Zaista mi nije jasan ovaj mazohizam. Zašto je (ako je već došlo do psihijatra) problem promeniti broj telefona (ako već dotični aparat nema mogućnost blokiranja određenog broja) i blokirati spamera na fejsbuku?Ljudi su počeli da preteruju sa naduvavanjem ličnih tragedija. <_<
pt 2.0 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 (edited) Zaista mi nije jasan ovaj mazohizam. Zašto je (ako je već došlo do psihijatra) problem promeniti broj telefonanisam bas skapirala pricu - da li je doslo do roditelja? mislim, odmah? Edited March 11, 2010 by PointTaken
eye of the beholder Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 jel moze neko da objasni koja je svrha laznih profila na fejsu? krajnji domet je da posaljem svoje gole fotke nalozen ribom sa 1 slikom u profilu?Svrha laznih profila je da (jedan od razloga) neko ko je u vezi/braku moze da upoznaje druge ljude da se njima druzi/seksa a da njihova polovina ne sazna za to...
vin Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Svrha laznih profila je da (jedan od razloga) neko ko je u vezi/braku moze da upoznaje druge ljude da se njima druzi/seksa a da njihova polovina ne sazna za to...upravo.svrha fejsbuka je u 60% slucajeva upravo ta.fejsbuk je sranje, i stalno hocu da ga ugasim, a nesto me vuce da to ne uradim. odvratna droga. odvratno.
nisam ja Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Crtani Film u 7:15ali taj telop je redovno stajao po 5-10 minuta.izgrebesh sve zzivo chekajuci :)
nisam ja Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 fejsbuk je sranjekako sranje?da nije njega kako bi kontaktirala sve stare prijatelje koje ionako zzelish da zaboravish?
Time Crisis Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Svrha laznih profila je da (jedan od razloga) neko ko je u vezi/braku moze da upoznaje druge ljude da se njima druzi/seksa a da njihova polovina ne sazna za to...Ne mora da znači. Ima dosta ljudi koji igraju FB igre, a u nekima je skoro pod obavezno imati više profila da bi bio konkurentan (npr. Mafia Wars).
Recommended Posts