Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FACEBOOK

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 264.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

vin, daj još nešto.

Dugujem izvinjenje svim clanovima grupe o Seselju. Ovo je za mene ipak gore i uzasnijehttp://www.facebook.com/group.php?gid=191261264566&ref=nf

U vreme sveopsteg pomanjkanja moralnih i mentalnih vrednosti, malobrojni intelektualci i ljudi sa licnim identitetom i integritetom prolaze kroz svojevrsnu Golgotu u vidu diskriminacije, izvrgavanja ruglu, nipodastavanja. Neretko su takve osobe zrtve mobinga, izlozene psihickoj torturi prosecnih kolektiva i jos prosecnijih rukovodilaca istih. Ova menazerija, udruzena u beslovesnoj sprezi, unistava coveka u kome vidi potencijalnu konkurenciju,perfidno ga dovodeci do stanja krize identiteta i osecanja nepripadnosti i alijenacije. Ova grupa za cilj ima okupljanje ljudi sa istim/slicnim problemima, i osmisljavanje metoda za prezivljavanje i prevazilazenje gorepomenute Golgote, izazvane aktivnostima neljudskog faktora. Iznesite svoja iskustva i predlozite nacine za otpor i odolevanje, kao i prevenciju.

Kao da je Vendi pisala opis grupe :wub:

E gde je nama u skoli bio Fejsbuk... :P

stigao poziv za ivent™, pa da prosledim.

Jesu li ovo krenuli i preko fejsbuka, kao i preko messenger-a sa ovim sranjima ?2958k6b.jpgDa, jesu, moje su :lol: :lol: :lol:

^ suština.Dodala bih one koji se učlanjuju u grupe tipa one gore pomenute ''stigla sam na red i za sise i za mozak'' i slične samoproklamirajuće i ''samospoznajne''.

Koji kriminal je ovaj fejsbuk postao. Sad su pocele da stizu notifikacije da je neko prokomentarisao neku moju sliku a kad kliknem na to prebaci me na neku glupavu aplikaciju :(Mrzim aplikacije.

EPIC FAIL?http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=ts&gid=260554031646

Odusevljava me taj poriv za poziranjem u veceima kojekakvih kafica i diskoteka.
U moje vreme je bilo - ne možeš da budeš Majspejs kurva ako nemaš slike iz WC-a...E sad, era Majspejsa je prošla...