Jump to content

FACEBOOK

Featured Replies

Ali pazi sta je lik guglovao na klipu:Ja sam ubedjen.

post-291-12658380863586.png

• Author

Kad bi Ameri probali pravu pljeskavicu iz Vranja, Leskovca ili Nisa, ne bi mogli da ustanu 3 dana. Da oni znaju sta je pravo meso i prava pljeskavica/hamburger, ne bi im vrhunac doticnog jela bio Mekdonalds.

neozbiljno pristupas diskusijama

Alternativa Paninijevom albumuhttp://www.facebook.com/apps/application.php?id=270971359244&ref=ts

jel šljaka to ?

jel šljaka to ?
Naravno, kao i sve ostalo. :D

:lol:eto, kakva su vremena - ima ljudi koji će te prevariti da ćeš moći da nelegalno skidaš filmove i muziku.

Jebote, grupa 'ladno ima 325 000 ljudi :lol:Nego, jebem ti fejsbuk. Upoznam u teretani devojku, '86 godiste, sva dobra i kulturna i zraci nekom toplinom a pritom fino izgleda. Posto imam tu losu osobinu da sa ljudima posle par minuta pricam k'o da se znamo 100 godina, saznam da je u procesu raskida sa deckom jer nije srecna, blablabla, i ugovorim pice ovih dana (iako je jedna od njenih dobrih drugarica zesca rava i idiot, a to joj ne ide u prilog). A onda frendsip na fejsu™ i tamo slike do mojega - poziranje zguza u wc-ima "Aureusa" i "Noxa" (mitrovackog fensi kafica, odnosno diskoteke), slike druzenja sa raznim raspalim dropljama i slicno  :isuse:  

2zz288o.jpgZivote lutalico...

Odusevljava me taj poriv za poziranjem u veceima kojekakvih kafica i diskoteka.

I mene, nije mi jasno da ne kapiraju da tako ispadaju kao najraspalije droljetine. Ali ajde, moze biti da sam mator pa zbog toga masim poentu.

Mene odusevise ove spicaste dole :isuse:

Ljudi, ko je Vilko odje na forumu? Prifatio sam frendsip a ne znam coveka. Moze na pp, ne mora javno.