Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

OFFBolje da ćutim kad je S.Oliver u pitanju. Banovaće me možda.ONSestra juče videla na FB-u, na svom profilu da su joj neki drugari pisali nešto na turskom valjda+stavljali i linkove. Da li je dovoljno što je izbrisala to, ili da menja pass? Da li je to onaj virus koji hara po FB-u?

Posted

Samo nek ne otvara linkove i bice sve ok.Sent from my cigla using Tapatalk

Posted

je l' ima neka alatka za ubijanje nevidljivih/ugasenih profila?

Posted

pa unfriendovani su ali kad su ugasili profil ostali su kao duhovi na mom. broji ih kao frendove a niko ih ne vidi, pa ni ja. imam jedno 20+ takvih a ne znam gde su :D

Posted

Nisu, ugaseni su al nisu unfriendovani. Odes na listu prijatelja i vidjeces ih... kad kliknes na njega imas opciju unfriend.

Posted

ma jok, nema ih. nevidljivi su ali zauzimaju mesto namenjeno za prijatelje.au, nasao ih preko searcha! spooky

Posted

Izbegavao sam metak svih ovih meseci, ali danas su mi zvanicno uveli timeline :cry:, pomagajte kako znate i umete, kako da uklonim ovo sranje i da li postoji nacin da moji "prijatelji" sa face vide stari profil, a ne ovo novo nakindjureno sranje !

Posted

Kad je coveku tesko neko mu ponudi da nadje zadovoljstvo u malim stvarima, kao sto je na primer odabir timeline cover fotografije i tako skrene misli sa nesrece koja ga je zadesila, drugi pak kao Moca, sutnu ga u jaja i nasmeju mu se u lice ne sluteci da ce i njih progres u koji facebook nezaustavljivo srlja jednog dana baciti u okove timeline-a.

Posted

timeline prihvaticuvaj se opcije uploada ultrazvuka dvonedeljnog embriona, posto je od danas u status ukljucena i opcija 'Expecting a Baby' under Life Events