Jump to content
IGNORED

šah je šah

Quizmaster

Recommended Posts

Posted

Vidim, samopouzdanje je baš na nivou :D

Posted

Jebiga, sjebalo me ovo bas. I to ce mi sad biti najveci problem, veci od toga kako igram. U svakoj poziciji cu se plasiti sopstvenih previda i fantoma.

Posted

lek je samo da igraš, prođe to s vremenom.

Posted

pa zar ti nije bolje da s nama treniras a i sumnjam da je ovde neko jaci od tebe

Posted (edited)

Evo ti ga ovaj iznad, nisi ni svestan koliko je jaci :)

Kvizmaster i Pacula su isto vrlo jaki, mada ne znam koliko su aktivni.

Ma necu da igram blic, ne zanima me to. A i ocajan sam cugeras, tu biste me verovatno mnogi guzili

Po meni je 15 minuta po igracu, ili jos bolje 10 + 5 sekundi za potez, neki minimum da bi se to moglo nazivati sahom

Edited by Milogled Bluff
Posted

uh bre Miloglede pa ne bi ovo bilo takmicenje u pare, zabave radi..a ti ako si prvokategornik sigurno nisi slab, a previd moze svakome da se desi

evo nema hvaljenja :D

Posted

te online vaijante najbolje brze varijante jer ima tipova koji varaju. igraju partije na tabletima i smartfonovima. ako je brza partija onda nemaju vremena da igraju paralelno. 

Posted

A koji tempo bi ti igrao?

3 minuta, moze i 5 min a slazem se kako god da se dogovorimo, nije nikakav problem

Posted

lek je samo da igraš, prođe to s vremenom.

Лажу, лажу да време лечи све.

Posted

pa ajde, moze, ja sam za, ima li jos zainteresovanih?

Posted

momci, Milogled gazi, ne zajebavajte se s njim :)

Posted (edited)

Ma ne verujte mu nista. Onu prvu si isto trebao da dobijes da nisi prevideo damu. Ne znam kako bih odbranio rokadu. Meni dama u pizdi materini, tebi konj na d5, dama blizu mog kralja... Dobijeno skroz

Edited by Milogled Bluff