Jean-Luc Picard Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Vidim, samopouzdanje je baš na nivou :D
Milogled Bluff Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Jebiga, sjebalo me ovo bas. I to ce mi sad biti najveci problem, veci od toga kako igram. U svakoj poziciji cu se plasiti sopstvenih previda i fantoma.
Jean-Luc Picard Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 lek je samo da igraš, prođe to s vremenom.
darkonet Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 pa zar ti nije bolje da s nama treniras a i sumnjam da je ovde neko jaci od tebe
Milogled Bluff Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 (edited) Evo ti ga ovaj iznad, nisi ni svestan koliko je jaci :) Kvizmaster i Pacula su isto vrlo jaki, mada ne znam koliko su aktivni. Ma necu da igram blic, ne zanima me to. A i ocajan sam cugeras, tu biste me verovatno mnogi guzili Po meni je 15 minuta po igracu, ili jos bolje 10 + 5 sekundi za potez, neki minimum da bi se to moglo nazivati sahom Edited November 7, 2017 by Milogled Bluff
darkonet Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 uh bre Miloglede pa ne bi ovo bilo takmicenje u pare, zabave radi..a ti ako si prvokategornik sigurno nisi slab, a previd moze svakome da se desi evo nema hvaljenja :D
Ros Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 te online vaijante najbolje brze varijante jer ima tipova koji varaju. igraju partije na tabletima i smartfonovima. ako je brza partija onda nemaju vremena da igraju paralelno.
darkonet Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 A koji tempo bi ti igrao? 3 minuta, moze i 5 min a slazem se kako god da se dogovorimo, nije nikakav problem
vathra Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 lek je samo da igraš, prođe to s vremenom. Лажу, лажу да време лечи све.
darkonet Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 pa ajde, moze, ja sam za, ima li jos zainteresovanih?
darkonet Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 momci, Milogled gazi, ne zajebavajte se s njim :)
Milogled Bluff Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 (edited) Ma ne verujte mu nista. Onu prvu si isto trebao da dobijes da nisi prevideo damu. Ne znam kako bih odbranio rokadu. Meni dama u pizdi materini, tebi konj na d5, dama blizu mog kralja... Dobijeno skroz Edited November 7, 2017 by Milogled Bluff
Recommended Posts