Budja Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 (edited) tu je deva, upoznao svog idola Feraru, drhtao pred njim kao nevesta. Kim Ki Duk je faca, steta sto mu je prevodilac los. Mardjan Satrapi rula big time, kao i svi Persijanci koje sam ikada upoznao,U, pa Kusta doveo bas jake face.Počasni gost petog Kustendorfa je francuski glumac Tahar Rahim, a festival će posetiti i američki režiser Ejbel Ferara, glumica Izabel Iper i holivudska zvezda Benisio del Toro, braća Darden, Marđan Satrapi, Frederika Aspok i druga značajna imena iz sveta filma.Na festivalu posvećenom budućim filmskim stvaraocima i velikanima savremenog autorskog filma, biće prikazana dela reditelja Kim Ki-duka iz Južne Koreje i Nurija Bilge Džejlana iz Turske, a za studente će biti organizovana i predavanja dvojice autora. Edited January 18, 2012 by Budja
kim_philby Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 jebote, ladno sam prvo pomislio maja kusturica :D
Аврам Гојић Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ovako ja, ovako Abel Ferarai kazem ti ja njemu....
MocaVukotic Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 uh, oseća se elektricitet među vama. kaži mu da ga volim.
3opge Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ovako ja, ovako Abel Ferarai kazem ti ja njemu....hahahDevo, Carevicu, svud ti brodi gde god pridjes vodi!
Аврам Гојић Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 uh, oseća se elektricitet među vama. kaži mu da ga volim.he is mine. MINE!
I*m with the pilots Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Pitaj ga da li je jos uvek ljut na tatu Hercoga
Mp40 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Ovde pisa, krisom... i dira se!Ovde trazi da joj guraju prljave carape u usta i udaraju u stomakE, ovde pripazi! Ovde ti je turila srcu u dzepove!Ne pustajte je blizu escajga!!!
Recommended Posts