Gonzo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 (edited) A ne znam ovo za Andzu i zle Srbe, sta je to?¿ pa el režira sad svoj prvenac gde smo jopet neko najgore zverinje što samo ume da kolje i siluje.što se intervjua tiče, kontam otprilike koja je ideja koja ti je prijemčiva, al delim indijev stav, kritikovanje tržišta, slepila širokih narodnih masa i slično, uvek mi je palilo bullshit lampice, i budilo sumnju da neko oće da mi proda ciglu.fakat to što kažeš, trenutna kriza mu daje na argumentaciji, al hell yea, nije ovo ni prva ni poslednja kriza koju svet prolazi, da bi smo sad naricali nad sumrakom civilizacije. Edited January 2, 2012 by Gonzo
Nikodije Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Hmm... meni se cini da iza Kustinog prividnog "bundzijstva" stoji 1 veliko prezrenje za nas obican svet (koji gotivimo Tileta i Andjelinu)... 1 svojevrsan elitisticki paradoks. Vidi npr "Ljudi danas većinom žive pod anestezijom i ne aktiviraju svoj duh koji onda luta svemirom nošen nepoznatim akordima." Naravno, on aktivira duh. Smartass.I kenjanje po Kusturici je nekakva elitisticka kateorija. masovni i tirazni mediji afirmativno pisu o njemu, dok ga E novine patoloski mrze. Ljudi ga uglavnom vole zato sto je takav kakav je, ili kakvim se vesto predstavlja - uspeo je svoj imidz dobro da proda, i tu nema nista lose. Veci je problem to sto se u okolini Uzica ponasa kao serif koji je iznad zakona, cime je njegova pojava dobila i konkretno, terensko ovaplocenje kroz nelegalne radnje, samovolju i bahatost na uzurpiranju javne imovine.
Indy Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Zasto bi ovo bio stav jednog intelektualca, pa ovo su pre misljenja koje mozes naci i za kafanskim stolom (hik!). nije neki brejnstorm.Apsolutno se slazem... i to mi je nekako najsmesnije u vezi ovog (zato ga i zovem paradoksalnog) elitizma. Ako je vecina ljudi zombirana, a istovremeno vecina ljudi prica slicno sto i EK (ili Michael Moore)... onda tu nesto nije u redu sa aritmetikom. ;)
Lancia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 pa el režira sad svoj prvenac gde smo jopet neko najgore zverinje što samo ume da kolje i siluje.što se intervjua tiče, kontam otprilike koja je ideja koja ti je prijemčiva, al delim indijev stav, kritikovanje tržišta, slepila širokih narodnih masa i slično, uvek mi je palilo bullshit lampice, i budilo sumnju da neko oće da mi proda ciglu.fakat to što kažeš, trenutna kriza mu daje na argumentaciji, al hell yea, nije ovo ni prva ni poslednja kriza koju svet prolazi, da bi smo sad naricali nad sumrakom civilizacije.Na zalost zivimo u vremenu gde ces svakog dana sve vise videti na delu a ne samo citati o globalizaciji, spekulaciji, protekcionizmu i pratecem siromastvu. Sistem je zreo za reformu, bolje da nam sto vise prodaju cigle, nego da se o tome cuti, pa da je na kraju dobijemo posred tintare.A za Andzu, ne cudi me nista, nadam se da nece igrati u tom djubretu i njen sapatnik.
Lancia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 (edited) Apsolutno se slazem... i to mi je nekako najsmesnije u vezi ovog (zato ga i zovem paradoksalnog) elitizma. Ako je vecina ljudi zombirana, a istovremeno vecina ljudi prica slicno sto i EK (ili Michael Moore)... onda tu nesto nije u redu sa aritmetikom. ;) :Dedit:ovo ne znaci da je 1:0 za tebe.hocu reci da dolazimo do poetske zvrcke opet, ne aktiviraju svoj duh koji onda luta svemirom nošen nepoznatim akordima. ili ga aktiviraju na pogresnom mestu (opet, hik!) Edited January 2, 2012 by Lancia
kim_philby Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 opa promako vam najzanimljiviji deo intervjua: Kakav je zaplet romana?- Jednostavan. Jedan čovek, to sam ja, živi devedesetih u Parizu i radi reklame. Onda mu ponude da uradi „Zločin i kaznu“, ali pod vrlo opskurnim uslovima.On treba da ubije ženu jednog bogataša koji će mu zauzvrat finansirati film koji želi da snimi, film o Dostojevskom. To je priča o umetniku koji je doveden u poziciju ubice. On se sprema da ubije, trenira, ali na njegovu sreću, ženu ubija neko drugi, a on završava u ratu, u ovom ratu u kome je video dno dna čovečanstva. Iz rata se vraća kao zločinac. cujem otvaranje sampanjca u redakciji e-novina.
3opge Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 de je Deva, opet krka janjetinu?mogao bi da posalje neku sliku Boginje iz Kustendorfa sa Kustenberga u Kustenlandu.
Аврам Гојић Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 kustendeva tu je deva, upoznao svog idola Feraru, drhtao pred njim kao nevesta. Kim Ki Duk je faca, steta sto mu je prevodilac los. Mardjan Satrapi rula big time, kao i svi Persijanci koje sam ikada upoznao,
Indy Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 tu je deva, upoznao svog idola Feraru, drhtao pred njim kao nevesta. Kim Ki Duk je faca, steta sto mu je prevodilac los. Mardjan Satrapi rula big time, kao i svi Persijanci koje sam ikada upoznao,Nadam se da ne misliš da je ovo dosta u smislu izveštaja?... meni je npr. događaj nedelje to što sam video miša u šupi.
Аврам Гојић Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nadam se da ne misliš da je ovo dosta u smislu izveštaja?... meni je npr. događaj nedelje to što sam video miša u šupi.bice jos, nego sam sada u haosu, ferara ovamo, iper tamo (velika dama, nece da se slika pre spa tretmana). Nemoj ubijati misha :(
Indy Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nemoj ubijati misha :(Neću¹... a i ti prištedi Iper _____¹ - pobego
Takeshi Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 ja se prijavljujem za sve detalje o kim ki-duku, sta prica, kako izgleda, kakve su mu cipele itd.
Recommended Posts