November 14, 2025Nov 14 Zavrsio sam renoviranje i ciscenje ove gajbe koji sam pazario pa ako nekog zanima trosoban stan na Strelistu u Pancevu, nenamesten, 300 evra kirija. Fiksne rezije su oko 130 evra (samo CG 100 evra jebem ti pancevacke toplane). Vracam se u Srbiju 1. decembra pa moze od tada da se useljava.
November 14, 2025Nov 14 Sta si sve renovirao, i koliko izaslo po kvm ?Inace, dobra cena 300 E, u Bgd za to moze garsonjera/jednosoban.
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, brusli said:Sta si sve renovirao, i koliko izaslo po kvm ?Inace, dobra cena 300 E, u Bgd za to moze garsonjera/jednosoban.Toliko idu u Pancevu takvi stanovi. Zanimljivo je da mali stanovi ne idu ispod 200-250. Medjutim, mogu da se nadju za 100-150 tzv. dvorisni stanovi. To su u stvari kuce na sprat gde delis dvoriste sa vlasnikom. Pa kome to ne smeta...E sad sta sve odradio, ne pitaj me, iskilavili se... zamenio prozore, ulazna vrata, ishoblao parket, zamenio plafonjerke, okrecio zidove i plafone, terase opravio, ofarbao i okrecio, ofarbao sobna vrata, radijatore i cevi, u kupatilima zamenio bojler, wc solje i jos par stvari (plocice su bile ok i relativno nove), itd... jedino je kujna ostala ista jer je sredjivao vec prethodni vlasnik, doduse pre 10tak godina rekao bih, al ok je. Stan je inace 78 kvadrata plus dve terase plus ostava. Najvise su kostali prozori a sve ukupno mislim oko 7-8k evra. Jeftiniji su majstori u Pancevu tako da sam dobro prosao. Edited November 14, 2025Nov 14 by Shan Jan
November 14, 2025Nov 14 Ovo renoviranje je 100 E/kvm, ali najskuplje stavke nisi ni dirao.Ako ces da izdajes, ni ne isplati se full renoviranje, nego bas ovako, uradi se ono sto se mora.