Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPP real estate

Featured Replies

Zavrsio sam renoviranje i ciscenje ove gajbe koji sam pazario pa ako nekog zanima trosoban stan na Strelistu u Pancevu, nenamesten, 300 evra kirija. Fiksne rezije su oko 130 evra (samo CG 100 evra jebem ti pancevacke toplane). Vracam se u Srbiju 1. decembra pa moze od tada da se useljava.

• Replies 394
  • Views 63.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja bih najradije prodao svoj stan u Becu, isplatio rutinski ostatak kredita i kupio kucu negde u Spaniji.   Jedan Ukrajinac je to upravo uradio. Sad je u Valensiji, imaju i on i zena manje p

• Kod mene u zgradi konkretno garsonjera košta preko 70k€ i kupile su ih uglavnom programerske IT mukice, da imaju gde da izbleje. Veći stanovi su mahom nasleđeni i nema pravila ko živi u njima i k

• To je divan primer, kod nas do cetvrtog sprata odjednom niko nije koristio lift, a ni cetvrti naprasno nije koristio kad je doslo do remonta, tako da smo ceo remont platili samo mi sa petog i sestog s

Posted Images

Sta si sve renovirao, i koliko izaslo po kvm ?

Inace, dobra cena 300 E, u Bgd za to moze garsonjera/jednosoban.

1 minute ago, brusli said:

Sta si sve renovirao, i koliko izaslo po kvm ?

Inace, dobra cena 300 E, u Bgd za to moze garsonjera/jednosoban.

Toliko idu u Pancevu takvi stanovi. Zanimljivo je da mali stanovi ne idu ispod 200-250. Medjutim, mogu da se nadju za 100-150 tzv. dvorisni stanovi. To su u stvari kuce na sprat gde delis dvoriste sa vlasnikom. Pa kome to ne smeta...

E sad sta sve odradio, ne pitaj me, iskilavili se... zamenio prozore, ulazna vrata, ishoblao parket, zamenio plafonjerke, okrecio zidove i plafone, terase opravio, ofarbao i okrecio, ofarbao sobna vrata, radijatore i cevi, u kupatilima zamenio bojler, wc solje i jos par stvari (plocice su bile ok i relativno nove), itd... jedino je kujna ostala ista jer je sredjivao vec prethodni vlasnik, doduse pre 10tak godina rekao bih, al ok je. Stan je inace 78 kvadrata plus dve terase plus ostava. Najvise su kostali prozori a sve ukupno mislim oko 7-8k evra. Jeftiniji su majstori u Pancevu tako da sam dobro prosao.

Edited by Shan Jan

Ovo renoviranje je 100 E/kvm, ali najskuplje stavke nisi ni dirao.

Ako ces da izdajes, ni ne isplati se full renoviranje, nego bas ovako, uradi se ono sto se mora.

ako nekog zanima, malo neobican 1-sobni stan, senjak, za 250