Jump to content
IGNORED

PPP real estate

DarkAttraktor

Recommended Posts

Posted

Ma problem mi je zabacenost, navikao sam da mi je sve na pet minuta peske.

Pogledacu jos par opcija, valjda nece da ode za pet/sest dana premisljanja. Kada bih nasao kucicu sa dvoristancetom i maaalom radionicom, ne bih se premisljao ich.

Svega ima u oglasima, neki neogradjen, otvoren dvorisni trem racunaju u kvadraturu stana :lol: dalje, ima salonaca po centru grada koji su jeftiniji od manje kvadrature neke sugave novogradnje na NBG ili u Zemunu.

Živeo na Altini skoro godinu dana, i to u onom "elitnijem" delu, odmah na početku, čim se predje autoput, u Abebe Bikile :s_w: . Ma, beži odatle, šabanija, prostakluk, nečistoća i loša gradnja. I, nema ničega.

Posted

Dodji u Ruzveltovu, sad izgradiše koješta.

Al' je još bolja neka stara gradnja, s prozorima ka dvorištu. Kod mene non stop tiš i mirina a na 15 metara sam od saobraćaja.

Posted

Nemoj altinu. Jedno vreme sam svakodnevno onuda prolazio. Bas gadno izgleda. Mene bi ona okolina ubila. Ne znam, meni vise prijaju sela oko bg nego ta poludivlja bg predgradja. Ako vec moras da bezis iz grada, bezi u neko selo u blizini, brdo neko sa pogledom na reku, zelenilo, manjak guzve mogu da nadomeste neke prednosti grada. Altina, bataja, kaludjerica i slicne destinacije nemaju bas nikakvu prednost, a imaju mnogo mana

+100000000000000

Posted

To je, onako, bolji kraj, kuće i dvorišta. Relativno mirno i uredno. Bolje od Altine, svakako, iako Altina nije daleko odatle.

Al', ipak, to nije neko poželjno mesto. Nema nikakav vajb, duh ili kako već

Posted

4 sobe, 60 kvadrata, vise spratova?

sta je bre ovo?

Posted

treba gledati taj oglasnik ovo jw onako primer a oglas je bajat mada je odnos cena bio isti. Ja ne veruem da bih moju kucu uspeo preko 500 e

Posted

ama ok oglasnik, ali kako su ugurali 4 sobe u 60 kvm, pa jos na vise spratova? sta je to, osnova 20 kvadrata pa jos dva sprata gore?

Posted

Pa to je munze, tamo je sve moguće, tebra

Posted (edited)

4 sobe, 60 kvadrata, vise spratova?

sta je bre ovo?

ja gledao gajbu gde imaju 4 sobe u 50+ kvadrata

katakomba

e

a u sobu staje krevet tj. dušek i natkasna

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

ja gledao kucu na sprat od 35 kvm, sa kaminom, svaku cm na mestu, jedne javne licnosti omiljene ovom forumu

Posted

jedne javne licnosti omiljene ovom forumu

takva ne postoji

<_<

nakon ovog kaligulinog upita malo sam gledao po oglasima, i za te pare može svašta nešto da se nađe po zemunu

Posted

Moze qratz, mnogo je zadatih: veliki, prazan prostor u samom centru za te pare.

Tesko. Moze manji, ili sa losim kupatilom (ja trazim novo ili makar novije) ili da nije u centru, ili... btw. naleteo sam na nesto odlicno od 450E ali moram da cekam tek ponedeljak da se vidim sa vlasnikom :(

• 4 weeks later...
Posted

Dvosoban stan na Lionu, Djermu, Cvetku... Što lepši, za što manju kiriju?

Ako imate što takvo na pameti ili okolini, javite u pm, imam savršenog stanara za vas, tj. mene.

Posted

ama ok oglasnik, ali kako su ugurali 4 sobe u 60 kvm, pa jos na vise spratova? sta je to, osnova 20 kvadrata pa jos dva sprata gore?

takve su stare kuce u dalmejsi.