Caligula Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Sad gledam na google strit, poslali vozilo i u ono blato :( jbt, selo bolje izgleda od onoga sa druge strane, novih 100+ kvadrata dobijem za 300E hm.
Caligula Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 (edited) Ma problem mi je zabacenost, navikao sam da mi je sve na pet minuta peske. Pogledacu jos par opcija, valjda nece da ode za pet/sest dana premisljanja. Kada bih nasao kucicu sa dvoristancetom i maaalom radionicom, ne bih se premisljao ich. Svega ima u oglasima, neki neogradjen, otvoren dvorisni trem racunaju u kvadraturu stana dalje, ima salonaca po centru grada koji su jeftiniji od manje kvadrature neke sugave novogradnje na NBG ili u Zemunu. Edited March 16, 2016 by Caligula
kapetanm Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 jbg ja buh ti izdao sprat al je zauzet i nije u Zemunu, plus dvoriste plus radionica/podrum. I ker.
Caligula Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Ko ga je zauzeo, moze li se nesto uraditi uz pomoc informera i DBa, da se covek predomisli
kud u maglu Simoviću Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 altina je u tri lepe materine daleko. ako ti je zemun prvi pik onda juri kalvariju, tamo bi trebao da se ubudžiš po ceni, valjda
frit Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 jbg ja buh ti izdao sprat al je zauzet i nije u Zemunu, plus dvoriste plus radionica/podrum. I ker. hehehe stavka
Caligula Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Na kakve sam sve gazde naleteo danas jbt, bas mi krivo sto moram da se selim. Za jednog garantujem da ima leseve u podrumu.
kapetanm Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 (edited) licno, za veci prostor isao bih dalje, samo vodi racuna o troskovima, ne o kiriji. Naci ce se nesto vec. Inace, cene zakupa vec duze padaju, ni u ludilu ne daj 400 eur za to sto trazis Edited March 17, 2016 by kapetanm
Malkmus Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 (edited) btw. kakva je Altina za zivot? Ima li kriminala, petardi, navijaca? ... e. Obriso, za svaki slučaj, ko video - video... Edited March 17, 2016 by Malkmus
Caligula Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 licno, za veci prostor isao bih dalje, samo vodi racuna o troskovima, ne o kiriji. Naci ce se nesto vec. Inace, cene zakupa vec duze padaju, ni u ludilu ne daj 400 eur za to sto trazis jes vala. ali oglasi kazu drugacije
pbg12345 Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Nemoj altinu. Jedno vreme sam svakodnevno onuda prolazio. Bas gadno izgleda. Mene bi ona okolina ubila. Ne znam, meni vise prijaju sela oko bg nego ta poludivlja bg predgradja. Ako vec moras da bezis iz grada, bezi u neko selo u blizini, brdo neko sa pogledom na reku, zelenilo, manjak guzve mogu da nadomeste neke prednosti grada. Altina, bataja, kaludjerica i slicne destinacije nemaju bas nikakvu prednost, a imaju mnogo mana
Recommended Posts