eumeswil Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Da li neko možda ima iskustva sa montažnim i drvenim kućama/brvnarama, da preporuči pouzdanog i pristupačnog izvođača?
MancMellow Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 ajd ovo je mozda, u stvari, pravi topik za ovo ako nekog zanima ili zna nekoga da ga zanima da iznajmi jednoiposoban (41m2) stan u zemunu, 22. oktobra, centralno grejanje, sveze okrecen, sa potpuno novom PVC stolarijom, neka me cimne na pm za fotke, cenu, i sve ostalo
Tihajeza Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Potreban namešten 1.5 stan, najlepši što može, za što manju kiriju. Okolina centra, van parking zona, Nbg/Zemun stop.Stanarka može da pribavi pisanu preporuku.
slepa živana Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 idemo :D tražim stan u centru, do 200 evra, bez centralnog.
ducca Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) Potreban namešten 1.5 stan, najlepši što može, za što manju kiriju. Okolina centra, van parking zona, ... Srecno sa ovim uslovom. Najblize centru, nekom sirem, sto mi pada na pamet je ako se ne varam 29. novembar posle Cvijiceve, cini mi se da tamo jos nisu farbali u zeleno parking mesta i uopste ceo taj deo iza Cvijiceve pa gore prema groblju... Mada tu vrsljaju komunalci pa ako parkiras van ogranicene zone sledi kazna 5 soma (licno iskusio ove nedelje)... Evo i mapa, mozda pomogne: http://parking-servis.co.rs/cyr/mapa/ Edited August 23, 2015 by ducca
Tihajeza Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Srecno sa ovim uslovom. Najblize centru, nekom sirem, sto mi pada na pamet je ako se ne varam 29. novembar posle Cvijiceve, cini mi se da tamo jos nisu farbali u zeleno parking mesta i uopste ceo taj deo iza Cvijiceve pa gore prema groblju... Mada tu vrsljaju komunalci pa ako parkiras van ogranicene zone sledi kazna 5 soma (licno iskusio ove nedelje)... Evo i mapa, mozda pomogne: http://parking-servis.co.rs/cyr/mapa/ Ima i Lekino brdo, Južni bulevar, ATŠ, Lion (deo iznad, Batutova do Cvetka)...
MancMellow Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) Centar Zemuna je "okolina centra" u svakom slucaju vise nego Lekino Brdo...Nije sto sam ja dao "oglas" Edited August 23, 2015 by MancMellow
bradilko Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Bolje ziveti u centru zemuna nego npr na vracaru..odmak si u centru a bolji vazduh,prevoz,parrking,danube,taxi,pijac,cene,prodavnaje a mosh i peshke i da uzput zadremas..zemun nema bolje
MancMellow Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Hvala, imas 10 evra ako se javi neko sa foruma
bradilko Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 i centar, tamo kod poste u glavnoj, ima najlepsi prozor i jedna maca se tamo razvlaci.. upecatljivo zimi
Tale Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Potrebna nameštena garsonjera ili manji stan, Karaburma ili Banjica. Pitam za druga. Sent from my ST23i using Tapatalk
Tihajeza Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Potrebna nameštena garsonjera ili manji stan, Karaburma ili Banjica. Pitam za druga. Sent from my ST23i using Tapatalk Karaburma i Banjica, takoreći 1 komšiluk.
Tale Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Stvarno pitam za druga, te mu lokacije odgovaraju iz nekog razloga. Sent from my ST23i using Tapatalk
slepa živana Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 imam dva pitanja šta je to toplovod? jel to znači topla voda kad god hoću ili se gasi kad i grijanje? a drugo, kako se koriste norveški radijatori? recimo, u poređenju sa ta peći, jel to izađe skuplje za stan ok 40 kvm?
*edited by mod Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 imam dva pitanja šta je to toplovod? jel to znači topla voda kad god hoću ili se gasi kad i grijanje? a drugo, kako se koriste norveški radijatori? recimo, u poređenju sa ta peći, jel to izađe skuplje za stan ok 40 kvm? Toplovod je ja mislim ovo drugo, ali nisam siguran. Sa druge strane norveski radijatori su uzas sto se tice cene i grejanja.
Recommended Posts