Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

• 2 months later...

simpa je taj ajduk bio i pre. uvek neka frka sa njima, sarenilo, puno vojske navijalo za njih, sve u krajnostima, srcad ih rade..

dvornici, kukoc, radja, ivic, edo pezzi, 

secam se onih njihovih izvjdjaca luka kaliterna odred na tjentistu, jedna marika bila, oridjinali ali stvarno oridjinali

Poljud je valjda sagrađen na nekoj ruži vetrova pa svaki put kad puše bura povećava se šansa da se vidi neki suludi gol sa 35+ metara (gol Krkićevog oca dok je igrao za OFKu npr) a bilo je i igrača Ajduka koji su golove davali samo van 16 na domaćem terenu (Krstičević i Vulić mi padaju na pamet)...i fkn Ivo Jerolimov ! :ziga: preteča Milana Pavkova !

taj je poljud bio moje veliko razočarenje kada sam konačno otišao tamo, to je takav težak sfrj fušeraj od radova na stadionu da sam bio u fazonu daj da mi se ne sruči ovo sranje na glavu dok sam tamo pa da palim, više se nisam ni vraćao. gledao sam neki belaj kad smo cigani uneredili bile na nekom letnjem tradicionalnom turniru. no split ionako nije moja šolja čaja nikad bio, misto za mulce i slične. reći će vam bradi kad otkrije ovo.

Nema veze, imaju respect za dosledno antifašističku istoriju (ukoliko Dežulović ne laže ono što priča da se ogradim) 

• Tužno 1
9 minutes ago, napadaj said:

Lol to možda do 1991. godine

i mnogo pre 1991. 

vidi turneje po australiji i autovanje tamo među ustašama, vidi pod vedran rožić

Godine 1984. otišao je u Australiju i zaigrao za prvoligaša Kroaciju iz Sidneja. Igrajući za klub hrvatskih iseljenika, koga su u jugoslovenskoj štampi nazivali ustaškim, Rožić, kapiten Hajduka i povremeno član jugoslovenske fudbalske reprezentacije, na sebe je navukao gnev zvaničnih državnih organa.

Rožić se iz Australije u Hrvatsku vratio 1990, postao je član desničarske stranke HDZ, potom je bio direktor u Hajduku. Od 1997. do 2000. bio je direktor hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998.

Edited by Eleniko
  • 3 weeks later...

Tresite se Lokomotivo, Istro i Slavene Belupo, u sredini Raketa, na krilu Perišić, u špicu Džeko, na bekovima R. Carlos i Cafu, na golu pokojni Beara. HŽV'