yolo Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 (edited) :ziga: , znaci ovo je bolje nego sever sa smiths majama, i jos jednom :ziga: .znaci bili bili ustase, dok ste vi, kapiram, na severu nosili duge kose i slusali bouvija ili, u najgorem slucaju, siluete i pop masinu, a kod kuce slavili krsnu slavu. ovo je ludje nego podela na arape i jevreje sa proslog foruma. ovo je suva beogradska frajerstina. ovo je prele.editujem jer sam previse jeo govna.gazzu kapiram kao jednog od najboljih likova ovde. ali, brate, covece, preterujes, aman. svi mi, naravno, navijanje za klub dozivljavamo licno. po tebi zvezda je idilicni prikaz beogradskog gradjanstva koje ima svoje dobre i lose strane, ali je u osnovi to. navijanje moze da potekne iz familije,ali moze da bude i potpuno iracionalno.sto se tice hajduka - pa i posle maspoka simbol tima nije bio vedran rozic, nego zlatko vujevic. nisu bili pijani degenerici, nego sjor smoje.junacino, ne znam gde si ti procitao da sam ja bilo sta ovde pozitivno napisao o FKCZ u kontekstu rasprave? samo reagujem da to da se nekom smrzne govno u debelom crevu pri pomisli na fadilja vokrija i srecka kataneca a mi smo sta, siptarski koljaci. zvezda je, a i dinamo na isti nacin, ako nista drugo bila lisena te odvratne komuno foliraze koju ovde zastupa pilipenko da se radilo o vrednostima sa velikim J a istina je da je udba u hajduk uterivala jugoslovenstvo kako je znala i umela - fudbal je u SFRJ uvek bio produzena ruka centralnog komiteja. a ja ti ne branim da mislis da je simbol time bio zlatko vujovic. mislim, crnogorac, sin oficira JNA u splitu, cega moze da bude simbol, helou?a nezavisno od toga samo ovo: jebo te zlatko vujovic, najveca ispala SFRJ fudbala svih vremena, simbol diktature CK SKJ u reprezentaciji, covek zbog koga darko pancev, zlatna kopacka evrope nije mogao da bude reprezentativni broj 9 u italiji. jebo te da te jebo. Edited December 2, 2013 by gazza1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 jbt šta sam ja propustio:isuse: Link to comment
stoka Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 (edited) Zaista, šta se desilo Hajduku, jednom od najstarijih klubova na ovim prostorima? Gde je onaj tolerantni Split u kojem su igrali Srbi Žungul, Miki Rapajić, Boriša Đorđević, Zoran Simović, Pešić, Miljuš ...? Gde je onaj Hajduk koji je na kolena bacao evropske fudbalske velikane ...http://strategija.or...olomi-u-evropi/ Edited December 2, 2013 by stoka Link to comment
hattori Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Zlatko Vujević ehehehepreteca 1 scepakadabre.^_^ Link to comment
stoka Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 (edited) preteca 1 scepakadabre. ^_^Jeste da je imao neke legendarne promašaje (kao protiv Engleza na Vembliju), ali ne mogu Zlatko Vujović i Šćepovići (mislim na obojicu) u istu rečenicu. Prvo, Vujović je u šampionatima Jugoslavije postigao preko 100 golova, a, drugo, taj je mogao da trči od svog do protivničkog gola, za razliku od ovih panjeva koji nemaju ni trka, ni tehnike, ni golgeterskog instinkta ... Edited December 2, 2013 by stoka Link to comment
Peter Fan Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 (edited) sto se tice hajduka - pa i posle maspoka simbol tima nije bio vedran rozic, nego zlatko vujevic. nisu bili pijani degenerici, nego sjor smoje.Jok, nije bio simbol kluba, samo je bio kapetan. I to jedan sa najduzim stazem u klubu, ever.Republicke zastave su na tribini bilo pravilo nekako cim je oplakan Tile, a prve sahovnice su se pojavile na Trofeju Marjan '88. Edited December 3, 2013 by Peter Fan Link to comment
Papovac Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 jebali vas i zlatko i zoran. elem heroju sa marakane i beogradske frajerstine kad sam pomenuo zlatka mislio sam na vase zajednicke suze 4. maja. ali dobro to je bila samo varka, to je udba tukla i igrace i navijace da liju gorke suze Link to comment
Otto Katz Posted December 3, 2013 Author Share Posted December 3, 2013 (edited) , to je udba tukla i igrace i navijace da liju gorke suze Pa moralo se, razumij, ne pustiš suzu tu, pustit ćeš na otoku Golom. Drugo, nisu zvezdaši plakali, objasnio davno Dule Savić, plakali samo ustaše Vujovići&co.A Zlatko je bio paklen igrač koji stvara pritisak i kad ne daje golove. Dovoljno je pogledati 2 gol akcije, onu u Splitu protiv Bugara za Radanovića i onu u Italiji protiv Španije za Pixeta. Otvorite jućube, pogledajte šta se događa po lijevoj strani par sekundi prije golova. Edited December 3, 2013 by king louie Link to comment
John Coltrane Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 jbt šta sam ja propustio +1000Odmah prebaciti na EX-YU fudbal i nastaviti sa palijanjem. A ovde bi neko mogao napisati nesto o 2:2 na Maximiru. Link to comment
MocaVukotic Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 šta se ovde piše leb ti jebem. prvo se zlatko izjednačava sa šćepakadabrom, bog te jebo. kakve veze ima pančev sa vujovićem, gledano po mestu u timu??? wtf??? samo reagujem da to da se nekom smrzne govno u debelom crevu pri pomisli na fadilja vokrija i srecka kataneca a mi smo sta, siptarski koljaci. zvezda je, a i dinamo na isti nacin, ako nista drugo bila lisena te odvratne komuno foliraze koju ovde zastupa pilipenko da se radilo o vrednostima sa velikim J šta si istripovao bre? ko je gde rekao da ste šiptarski koljači, šta ti je? ne znam za filipenka, ali meni je ok to što smo nastavili da furamo to J u imenu, mada, kao što rekoh nije to ni toliko bitno, to što smo ostavili to J u imenu, sutra će da dođe neka uprava da ga skine, koga boli kurac. bitno je samo pojedincima poput mene, i to iz ličnih razloga. nit ja znam šta je to komunizam, nit sam ikad bio komunista, nit ga izjednačavam sa jugoslavijom. to J je samo podsetnik na vreme kad je fubal bio bitniji od kuraca sa tribina i u upravama. i to važi za sve klubove, svaki ima neki svoj simbol tog vremena. u svakom slučaju su svi ti simboli bolji od današnjih, koji smrde ko govna. Link to comment
yolo Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 (edited) kakve veze ima pančev sa vujovićem, gledano po mestu u timu??? wtf???samo utoliko sto je vujovic igrao klasicnog spica kada panceva nije bilo u timu, gde je bio totalna vezara u poredjenju sa tadasnjim pancevom. pa na tome baziram svoje misljenje da je zauzimao darkovo mesto u timu kada je osim igrao sa 1 napadacem umesto 2.o cemu na neki nacin govori i statistika, iako je ona kao bikini. pancev, 3 tekme u italiji, 2 gola. zvujovic 5 tekmi u italiji, nula golova. da ne kazem da su pakao argentini pravili svi sem njega, na celu sa dejom kada je usao i piksetom. a pancev sve to gleda sa klupe. tesko je ostati normalan posle takvih stvari, nije ni cudo da smo svi ovakvi kakvi smo.da ne ispadne da serem na nacionalistickoj bazi, od tandema suker pancev sa onakvom sredinom koju smo imali, neki genijalni nepickasti selektor (tipa tadasnjeg velibora vasovica) bi se proslavio na tom prvenstvu. ovako su se naigrali spasic, stanojkovic, vujovic, da ne kazem susic i ostali. Edited December 3, 2013 by gazza1 Link to comment
MocaVukotic Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 ma šta bi bilo to ne možemo nikad znati, a zlatko je, kao što kaže lujo, u italiji bio zalepljen za levi aut. mogao je darko normalno da igra bez da se dira vujović. zašto nije, to zna samo osim (uostalom, igrao je tri utakmice, od pet, od toga dve sa zlatkom u timu). dejo je bio u startnoj postavi na prvom meču protiv nemačke...ništa osimu nije falilo, on je tako pičkast bio na jedan penal od polufinala mundijala. Link to comment
yolo Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 ali kad se birao jedan spic sa kojim se igra, to je bio vujovic.argentina. Link to comment
Recommended Posts