Milosh76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 (edited) Nit je provajder Telekom, nego SezamPro, nit je brzina 2.8 mbps, nego 2 mbps... al dobro to je samo speedtest :)Isti taj speedtest posle par minuta....triput meri, jednom seci Edited November 1, 2008 by Milosh76
banecare1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 ne znam zasto je recommended server u seulu
Zli Gli Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Meni ga jos nisu povecali :( Mislim da mi je ovo ubedljivo najmanji ping ikada Do sada nije isao ispod 300, a cesto je zakucavao na 999...
braca Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 dok ne uvedu FTTH... (radovi su u toku u mom selu)
MiddleClass Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 (edited) Samo mi nije jasno zasto mi za Recommended Server daje Nuremberg. Edited November 1, 2008 by MiddleClass
Allegra Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 (edited) hmm, nelosa sam. Edited November 1, 2008 by Allegra
Kudravi Gaucos Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Od čega zavisi ping? Podaci se krecu u paketima. Kako paket dodje do nekog rutera, svica ili slicnog uredjaja, ovaj ga ponovo salje dalje i tako to traje dok paket ne stigne na adresu na koju je krenuo. Ping je brzina kojom se sve ovo desi u oba smera. Znaci - koliko vremena treba da ti posaljes paket serveru, on ga primi, vrati ti ga i ti ga opet primis. Za razliku od DL/UL koji jednostavno meri koliko podataka u jedinici vremena moze proteci kroz kabl.Vec je iz ovoga jasno da ping zavisi od dosta faktora, koji ukupno mogu da se nazovu "stanje mreze". Znaci - broj "skretnica" koje paket mora proci i njihove pojedinacne brzine (za koliko vremena obrade tvoj paket i posalju ga dalje).Ping je najvazniji onima koji igraju igre preko neta i druge stvari koje zahtevaju da vreme izmedju slanja i primanja paketa ne bude preveliko (VOIP, striming u realnom vremenu bilo kakve vrste).
radisa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Da, i kod mene standardno, fiksirano na Ali od jutros
Recommended Posts