katamaran Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Na home sbb mi piše "Aktivacioni paket", šta god to značilo. Pa dobro, ne zanosim se da će večno da traje. Aktivacioni paket je nesto sto ce ti raditi do pustanja tvog paketa. Bas sam skoro presao sa 16/1.5 na 30/2 i aktivacioni je bio 16/1 ako se ne varam. Mozda su namerno povecali aktivacioni paket da bi navlacili ljude na te velike brzine. Ja iskreno pojma nemam sta mi je trebalo da prelazim sa 16 na 30
Roger Sanchez Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Opa, batice... Samo onako iznebuha, bez dojave i naručbe...
JozoMujica Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Opa, batice... Samo onako iznebuha, bez dojave i naručbe... Ja bih se zbog ovoga žalio.
Töölönlahti Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Long time no speedtest... Prvo SBB server. Solidno šljaka i za servere po Evropi, u okviru ugovorenog. Do recimo Portlanda malo hoće da štuca. Sa Banetom na QQ-u se ne bih baš sit ispričao, ali to je do njegovih... -_- ... da je otišao u Sahalinsk, tih problema ne bi bilo.
Indy Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Kad bi se gadjali tramvajima... nije kod mene, ovo je test nekoga ko je na National Broadband Network. Za mene vazi poruka The NBN rollout has not started in your area. To kosta oko 150 AUD mesecno za unlimited plan, ali postoji samo u odabranim opstinama.
Töölönlahti Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Kuku, 32/32 ovde dolazi za trećinu tih para. Australijo, šljivaro... ... ili kako god da se kaže ekvivalent toga sa eukaliptusima. -_-
Indy Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Ali zato nase zmije mogu vasim sarkama i poskocima da kickaju 1 ass! Heh.
Razzmatazz Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Spustio i moj provajder cene, sad mu je paket kablovske televizije, fiksni telefon (sa raznim fletovima) i internet flat 100Mbps pao na 19.99€. Mada mislim da sam video malu zvezdičicu pored cene, što sugeriše da je ta cena prvih 6-12 meseci, a onda nakon toga "regularna" cena od barem minimum jevrona. <_<
Singer Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Ja sad imam simetrično 12 ili 14Mbps a kad sam počeo imao 4Mbps. Oni to dižu a meni net isto brz? Glede tih 100Mbps, sećam se kad su tek uvodili ADSL kod nas moj drugar u Holandiji imao regularno kući 20Mbps. Znam da mi je tad izgledalo da je svaki dom u Holandiji 1 Internet provajder u Srbiji
teacher Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Spustio i moj provajder cene, sad mu je paket kablovske televizije, fiksni telefon (sa raznim fletovima) i internet flat 100Mbps pao na 19.99€. Mada mislim da sam video malu zvezdičicu pored cene, što sugeriše da je ta cena prvih 6-12 meseci, a onda nakon toga "regularna" cena od barem minimum jevrona. <_< džabe ti i 100 Gbps, kad na svaki skinut film Tereze Orlovski dolazi nemački FBI da ti naplati tisuću ojra...
Razzmatazz Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 džabe ti i 100 Gbps, kad na svaki skinut film Tereze Orlovski dolazi nemački FBI da ti naplati tisuću ojra... Says who?
Recommended Posts