Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

Jugoslovenski film o strajku ili pobuni u fabrici

Posted

Pogon B

Voja nanovic

• 3 months later...
Posted

Holandski je film u pitanju mislim da je iz neke 2012. Ili 2013. godine... Elem, beskućnik odlazi u neko bogataško naselje i na prevaru se bogata gospođa sažali na njegovu situaciju i pusti ga da živi u kućici u dnu dvorišta. Ispostavi se da on im plan kako da se domaćinima bukvalno usere u život. Ne mogu nikako da se setim naslova, glumci su mi nepoznati... Unapred hvala

Posted (edited)

Radnja u logoru u Irskoj, tokom WW2, nemacki i saveznicki zarobljenici internirci smesteni u istom logoru, koliko se secam relativno noviji film, mozda neke 90-te?

Irska neutralna, strazari sa Nemcima i Britancima ovako i onako, koje po zasluzi, koje po afinitetima koje po nenaplacenim racunima.

Edited by namenski
Posted
6 hours ago, number_9 said:

Holandski je film u pitanju mislim da je iz neke 2012. Ili 2013. godine... Elem, beskućnik odlazi u neko bogataško naselje i na prevaru se bogata gospođa sažali na njegovu situaciju i pusti ga da živi u kućici u dnu dvorišta. Ispostavi se da on im plan kako da se domaćinima bukvalno usere u život. Ne mogu nikako da se setim naslova, glumci su mi nepoznati... Unapred hvala

https://www.imdb.com/title/tt1954315/

Posted
1 hour ago, namenski said:

Radnja u logoru u Irskoj, tokom WW2, nemacki i saveznicki zarobljenici internirci smesteni u istom logoru, koliko se secam relativno noviji film, mozda neke 90-te?

Irska neutralna, strazari sa Nemcima i Britancima ovako i onako, koje po zasluzi, koje po afinitetima koje po nenaplacenim racunima.

da nije

https://www.imdb.com/title/tt0115770/

• 2 months later...
Posted

Ima jedan seeder na rutrackeru :)

Posted

Tip (koga glumi Dzef Goldblum) se pozdravlja sa zenom i odlazi na posao. Medjutim, malo kasnije se vrati, krisom se usunja u zadnje dvoriste i pogleda kroz prozor. Kad ono - neki lik mu jebe zenu. :laugh:

Zna li neko koji film je u pitanju?

• 4 weeks later...
Posted

Ljudi kako se zove onaj novi britanski film kad se onaj pakistanac pali na Brusa Springstina?