Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tražim film...

Featured Replies

Jugoslovenski film o strajku ili pobuni u fabrici

• Replies 1.2k
  • Views 126.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• MocaVukotic
    MocaVukotic

Nema zaista dobrog razloga da covek ne gleda bilo koji film na ovom svetu Pogledas neki film i onda kazes ili dobar film ili jbt koje sranje, i onda uzmes sledeci i tako celog zivota

• Sludge Factory
    Sludge Factory

@copkillah Pa sta je jebo ga ti? 

• Ma dao sam joj ja sve tri verzije koje imam ... moja omiljena je: Director's.Cut Blu-ray rip u 1920x1080p. sa TrueHD audio 5.1. Tu je nešto ispod 26GB ....   PS Moj omiljeni film k

Posted Images

Pogon B

Voja nanovic

Hvala :)

• 3 months later...

Holandski je film u pitanju mislim da je iz neke 2012. Ili 2013. godine... Elem, beskućnik odlazi u neko bogataško naselje i na prevaru se bogata gospođa sažali na njegovu situaciju i pusti ga da živi u kućici u dnu dvorišta. Ispostavi se da on im plan kako da se domaćinima bukvalno usere u život. Ne mogu nikako da se setim naslova, glumci su mi nepoznati... Unapred hvala

Radnja u logoru u Irskoj, tokom WW2, nemacki i saveznicki zarobljenici internirci smesteni u istom logoru, koliko se secam relativno noviji film, mozda neke 90-te?

Irska neutralna, strazari sa Nemcima i Britancima ovako i onako, koje po zasluzi, koje po afinitetima koje po nenaplacenim racunima.

Edited by namenski

6 hours ago, number_9 said:

Holandski je film u pitanju mislim da je iz neke 2012. Ili 2013. godine... Elem, beskućnik odlazi u neko bogataško naselje i na prevaru se bogata gospođa sažali na njegovu situaciju i pusti ga da živi u kućici u dnu dvorišta. Ispostavi se da on im plan kako da se domaćinima bukvalno usere u život. Ne mogu nikako da se setim naslova, glumci su mi nepoznati... Unapred hvala

https://www.imdb.com/title/tt1954315/

1 hour ago, namenski said:

Radnja u logoru u Irskoj, tokom WW2, nemacki i saveznicki zarobljenici internirci smesteni u istom logoru, koliko se secam relativno noviji film, mozda neke 90-te?

Irska neutralna, strazari sa Nemcima i Britancima ovako i onako, koje po zasluzi, koje po afinitetima koje po nenaplacenim racunima.

da nije

https://www.imdb.com/title/tt0115770/

Just now, kud u maglu Simoviću said:

Taj je!

Svojevremeno sam ga zakacio na TV u komadima i ostao mi nedogledan ali zapamcen.

Hvala! :) 

• 2 months later...

Ima jedan seeder na rutrackeru :)

Tip (koga glumi Dzef Goldblum) se pozdravlja sa zenom i odlazi na posao. Medjutim, malo kasnije se vrati, krisom se usunja u zadnje dvoriste i pogleda kroz prozor. Kad ono - neki lik mu jebe zenu. :laugh:

Zna li neko koji film je u pitanju?

Hvala.

• 4 weeks later...

Ljudi kako se zove onaj novi britanski film kad se onaj pakistanac pali na Brusa Springstina?