kud_genijalci Posted October 10, 2018 Posted October 10, 2018 Hm, neće da aplouduje sliku kaže 10,24 kb a ja je resajzovao na 300 x nešto. . Znači Head Office. Richard Masur, univerzalni epizpdista, križanas Kevina Klajna i Alberta Bruksa, on me je vukao na Kevina Klajna, on je izgovorio to o plemenu Kla-Kla. Guglao sam i film "Dejv" i sve parodije od kompanije Cuker (Caker) i Abrahams, ono sa Lojdom Bridžisom, mislio sam da je možda neko to govorio izlapelom predssedniku Bridžisu, ali nema u quotes. Alchajmer.
peralozac Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Da okačim i ovde, ne znam koliko filmadžije zalaze na pravo i pravosuđe. 26 minutes ago, peralozac said: Zbog ovoga o čemu pričate neki snimci nemaju zvuk. Evo primer ispod, pretpostavljam zbog Roki muzike tokom treninga, ne sećam se više, davno sam gledao. Ako neko ima ovaj 3/4 deo sa zvukom ili ceo film molim preklinjem da mi se javi na PM.
Greek Freak Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Pricam sa drugarom pre neki dan; on se setio scene iz filma, nikako ne moze da se seti odakle, a meni "ne zvoni zvono" uopste. Ovo dole je njegov opis. Cela prica je krenula tako sto je (bezuspesno) pokusavao da mi objasni ko glumi spomenutog "mrsavog crnog lika". Much obliged "Mislim da je teen horor film u pitanju, mozda Vrisak ili Znam sta ste radili proslog leta, postoji scena kada cini mi se devojka udje u kola (valjda je stopirala dok bezi od ubice) sa nekim mrsavim crnim likom koji cesto glumi cudake po tim filmovima. Ona mu prica nesto i on se u jednom trenutku okrene polako ka njoj i pogleda je onako cudno; ona valjda pomisli da je on ubica i izleti iz kola."
namenski Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Film, spanski, poprilicno mator, mozda i svih 30-ak godina, ako u njemu igra, a prilicno sam siguran da igra, Penelope Cruz. Ona, bolja kuca, on na kraju pilot, vozi spanskog kralja, srecu se na doceku Bitlsa kao mladi i odrzavaju vezu?
ToniAdams Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 (edited) El amor perjudica seriamente la salud? edit-brzi pero Edited January 23, 2019 by ToniAdams
omiljeni Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 22 minutes ago, namenski said: Film, spanski, poprilicno mator, mozda i svih 30-ak godina, ako u njemu igra, a prilicno sam siguran da igra, Penelope Cruz. Ona, bolja kuca, on na kraju pilot, vozi spanskog kralja, srecu se na doceku Bitlsa kao mladi i odrzavaju vezu? Ljubav može ozbiljno ugroziti vaše zdravlje
namenski Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 4 minutes ago, omiljeni said: Ljubav može ozbiljno ugroziti vaše zdravlje Обављено, хвала у сваком случају. Иначе, јасно ми је сада зашто нисам могао да га се сетим по наслову: ја и запамтити наслов толике дужине
Timmy Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 On 5.9.2018. at 17:20, Zico said: Stalone glumi, gledao sam samo delic kao klinac i znam da mi je bio jako cudan film, pamtim samo da je bila neka scena gde Stalone izlazi iz kola valjda i gazi u govno, jesam li ovo sanjao davno ili stvarno postoji ovaj film? Covek zvani rainbow. To sam jedno vreme kao klinac smatrao najglupljim filmom koji sam gledao.
Zico Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 To je to, svaka cast Evo ga taj deo kad ugazi u vesica govno.
aram Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 Quote ...posetioci u Luvru primećuju nešto čudno sa Mona Lizinim osmehom. On se polako povlači i gubi, iz dana u dan, i postaje izraz duboke tuge. Naravno, niko to ne može da objasni i čitava ta stvar postaje velika senzacija, ali paralelno sa izveštavanjem o tome kako čuveni osmeh iščezava, mediji javljaju o sve zategnutijoj situaciji između nuklearnih sila. Konačno, u trenuku izbijanja nuklearnog rata, izraz Mona Lizinog lica izgleda jezivo, kao grimasa bezgranične ogorčenosti pomešane sa očajanjem. I sećam se poslednjeg kadra u kojem se Leonardova slika vidi kako leži u kršu uništenih zidova Luvra, a na njoj Mona Liza neutešno jeca; ali više nema nikoga ko bi to mogao da vidi.
aram Posted April 16, 2019 Posted April 16, 2019 posla mi čovek iz nekog razloga na pm. hvala mu i ovde, a evo ako još nekog zanima
Recommended Posts