Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

nije los rimejk, u smislu da nije los, ne i remek delo.

Posted
nije los rimejk, u smislu da nije los, ne i remek delo.
+1
  • 1 month later...
Posted

Stalone glumi, gledao sam samo delic kao klinac i znam da mi je bio jako cudan film, pamtim samo da je bila  neka scena gde Stalone izlazi iz kola valjda i gazi u govno, jesam li ovo sanjao davno ili stvarno postoji ovaj film?

• 2 weeks later...
Posted

Vestern komedija, kasne šezdesete a može da bude sam početak sedamdesetih. Ova scena mi se urezala: starac bradonja i mlada plavojka, a jedan od kauboja kaže nešto u stilu da je to ćerka, a čiča zareži "daughter?! She's my wife!!" Ekipa je došla kod matorog da ga regrutuje za neku akciju. Kao, treba im ekspert za dinamit, on negde pijan, pa ekspert za gađanje i tako dalje. Da se sećam glavnih glumaca, našao bih. Probao sam i sa listama vrsterna 1960-ih i 1970-ih, pa sam ih tražio po Vikipediji, ništa. Mislio sam da je film Borna kola, što sam gledao u Kinoteci, ali to je naš naslov, ne mogu da nađem. Čiča gine na kraju, fala bogu.

Posted

To je to, thanks! Na quotes IMdB nema citata o ćerki/ženi, ali se to pominje na justacineast.com. Čiča je lik Wes Fletcher, glumac Kenan Wynn. 

• 4 weeks later...
Posted

Komedija, devedesete (?). Dva oficira americke vojske razgovaraju o tome kako su prodali

najmodernije borbene avione nekim Africkim/Polinezijskim plemenima koja su u ratu.

Jedan pita - ko im obucava pilote?

Drugi odgovara - niko, guraju avione s brda da se sudaraju.

Bio sam uveren da je razgovor iz Hot Shots!-a, ali ne mogu da nadjem taj deo. Ne verujem da je Airplane.

Posted

Vidim film pred očima i znam i ime jednog plemena "Kla-kla" i priviđa mi se Kevin Klajn. kada bih znao kako se piše ime tog plemena, bilo bi lako izguglati. 

Posted

toeto :thumbsup:

Spoiler

- Since the 1984 oil discovery in New Guinea,  we have sold the Buclais hill tribesmen 12 of our S-24 Skywolf super-pursuit fighters  at $21 million per unit. That's $252 million. This has started a local arms race between the Buclais and their local neighbors, the Klaclais. Now, the Klaclais also happen to be sitting on quite a large amount of oil.  And the Klaclais now want to buy 20  of our new S-24 Slash X-ray ultra-pursuit fighters for $480 million.

- What are the chances of a war between them?

- Very good, sir.

- Our spare-parts-replacement contracts could be very lucrative.  Who trains their flight personnel?

- Well, as near as we can assess it, um, they don't actually fly the planes.  They--they sort of roll them downhills,  crashing them into each other. Personally, I think it's a shameful waste of incredible kill power.

Posted

Hvala @Ajant23 i @BOOGIEMAN, ali dok sam bezuspešno guglao bilo mi je još i dobro, sad sam skroz zbunjen. Head Office sigurno nisam gledao, a razgovor mi je strašno poznat. Da li se možda u još nekom filmu to pominje?

Posted

Vrlo moguće. Recimo, da jednom ekranizuju ovaj topic i tamo bi se pominjalo...