Jump to content

Tražim film...

Featured Replies

Hvala dobrim ljudima na pomoći. I hvala maheemu na savetu :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• 2 weeks later...

Nije baš tražim film, ali zanima me pod kojim se naslovom ovde prikazivao francuski megahit iz 2008. Welcome to the Sticks/Bienvenue chez les Ch'tis?

• 1 month later...
On 1.6.2018. at 20:35, maheem said:

ne uspevam da pronađem Kassovitzov Metisse https://www.imdb.com/title/tt0107642/?ref_=nm_flmg_act_45 :(

zahvalan sam ako neko može da pomogne

imaš na rutrackeru, traži "metisse". jesi li registrovan, ili da ti dobacim trnt fajl?

Fala, ajant mi je sinoć poslao ruski link, ajantu hvala

Ustvari ne tražim film nego pesmu

Radi se o pesmi iz filma Život je lep. Peva je Bebi Dol 

JoTjub

Zna li neko kako se zove tačno ova pesma i da li postoji još neko ko je peva osim Bebi Dol? 

12 hours ago, steins said:

Ustvari ne tražim film nego pesmu

Radi se o pesmi iz filma Život je lep. Peva je Bebi Dol 

JoTjub

Zna li neko kako se zove tačno ova pesma i da li postoji još neko ko je peva osim Bebi Dol? 

pa piše na imdb da je muziku radio voki kostić, a i pesma je totalno voki kostić. 

sad slušam ovaj tvoj jutjub... kakva je šteta za bebi dol što nije bolje iskoristila ovaj ludački glas

• 1 month later...

Drugari, treba mi pomoc odnosno preporuka za par novijih filmova sa jugoslovneskog podrucja, ljubavnih, porodicnih, pa i djecijih, s mirnijom tematikom. Hvala puno :)

Sekula!

Posle Sekule može i  Južnjaci marš! Slovenački film koji se dešava u Fužinama i prati ex-yu populaciju.

Hvala

20 hours ago, morgana said:

Drugari, treba mi pomoc odnosno preporuka za par novijih filmova sa jugoslovneskog podrucja, ljubavnih, porodicnih, pa i djecijih, s mirnijom tematikom. Hvala puno :)

Život je truba, hrvatski.

tenks :)

Film, verovatno neke 70-te, zvao se 'Napad na policijsku stanicu...' pa neki broj, pod tim imenom se prikazivao u Bg?

Verovatno se ne radi o originalnom naslovu.

3 minutes ago, radisa said:

zezaš, to je kultni film...

https://m.imdb.com/title/tt0074156/

Ma ne zezam, danima mi se mota po glavi i nikako da mu se setim naslova, osim dela pod kojim se ovde prikazivao.

Hvala :) 

Edit: jos Carpenter :isuse: 

Edited by namenski