Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted

Od Vilinog linka zasad nemam odgovor, ali sam našao film na YT, bez titla. Pronašao sam i novelu Ethel Lilian Voynich po kojoj je film snimljen, u pdf formatu na engleskom. Pročitaću je, pa ću onda valjda moći da ispratim film na ruskom bez titla.Hvala, Vilo.

Posted

Ja bi samo da prijavim jedno prijatno iznenađenje - dva dana ništa, a onda - hop! Stigao Ovod.Prema tome, za Vilu jedan masivni :ziga:

Posted

Ako ima i prevoda, baci ga na PM.

Posted

drago mi je što je uspelo :) titlova nigde nema, osim kineskih. čak je ruski izdavač dvd-a izjavio da nema nikakve titlove :(

Posted

Ni ja nisam uspeo da nađem titlove. Ništa zato, obnavljamo ruski. Učio sam ga od petog do osmog, a uostalom i kad gledam na engleskom ne razumem baš svaku reč. Biće zanimljiv eksperiment.

• 1 month later...
Posted (edited)

večeras na TV Atlas uhvatih jedan britanski film - radi se o kriminalcima koji valjda iz Maroka preko gibraltara švercuju drogu. Komplet radnja se dešava na mediteranu, igraju britanski glumci koje prepoznajem iz serija/filmova al ne mogu ni jednog imena da se setim, a priča ide iz ugla jednog od njih uz priču iz offa - na kraju glavni lik zajebe i ribu s kojom se ceo film muva, izbaci je iz kola i ode sa gomilov love i droge. Ima odličan saundtrak disko hitova iz 80tih i 90tih.pokušao sam na sajtu RTV Atlas da nadjem al tamo ništa ne piše...zna li neko o kom se filmu radi??e: niste od pomoći, našao sam - radi se o ovome The Businessa glavni glumac je, naravno, Danny dyer. :D samo što je tu bio mršav i klempav :P

Edited by steins
  • 1 month later...
Posted

Stariji Sci-Fi. Pretpostavljam kasne sedamdesete ili rane osamdesete.

Koliko se secam glavni negativac je vlasnik neke televizije koji je izmislio neku masinu koja eliminise potrebu za glumcima. Ko god dodje u kontakt sa tom masinom nestane ili rikne dok se njegov lik pomocu te masine koristi u svemu sto ta televizija emituje. Ne umem bolje da objasnim :)

• 4 weeks later...
Posted

da li je nekome na keca poznato ovo? nije za mene, samo ću navesti informacije

neka devojčica plavušica udavljena, ima očuha, kroz film se provlače slike nekog karusela ili vrteške sa igrališta, sivkasta atmosfera.

Posted

Hej, ima ovde ljudi koji mnogo bolje poznaju Pennov The Pledge, ako je ljuljaška umesto vrteške, ako je plavkasta devojčica ona koja je živa dok njen novi očuh istražuje raniju smrt druge devojčice, možda je i taj film... Sve mi to zvuči poznato, ali to nije ni čudno, obzirom da su navedeni česti elementi mnogih filmova...

Posted (edited)

То јест тражим филмове са темом  Movies With Near-Death Experience Themes, што више то боље  :fantom:.

Наравно, унапред се захваљујем на филму GhostThe Lovely Bones, The Others и осталим божанственим филмовима из те категорије. Нешто што је неко гледао и оставило је утисак а није баш познато... 

Edited by strixaluco
Posted

imaš onaj flatliners

+1

i obavezno dzejkobove ljestve

Posted

+1

i obavezno dzejkobove ljestve

Хвала, гледала, наравно  :)

http://www.imdb.com/keyword/near-death-experience/

edit: cisto sumnjam da trazis Lion king :)

Ume plot keywords da bude od pomoci al ovde bas i nije.

Добро чисто сумњаш !

Али можда из овог списка нешто исплива тј. пролелуја  :o !