March 2Mar 2 2 hours ago, banecare1 said:ne znam zasto se vozi 7 sati na relaciji peking-sangaj, kada ima lepo voz koji stize za 4 i po sata. neiskusno Nek` dodje da proba turu Beograd - Bar.
March 2Mar 2 1 hour ago, jms_uk said:Mozda je jeftinije kad je sporije? I mozda zato nema ponude klope u samom vozu?sve je isto, samo ima manje stanica kada putujes brze. mislim da ovaj za 4 i po sata staje samo 2 max 3x.
March 22Mar 22 On 2. 3. 2026. at 9:25, banecare1 said:sve je isto, samo ima manje stanica kada putujes brze. mislim da ovaj za 4 i po sata staje samo 2 max 3x.Sad ce u aprilu 14 godina kako smo zajedno putovali tim jednim brzim
March 22Mar 22 2 hours ago, jms_uk said:Sad ce u aprilu 14 godina kako smo zajedno putovali tim jednim brzimsecam se da smo leteli iz pekinga za sangaj. na kojoj relaciji smo putovali vozom? pretpostavljam sangaj -> peking.
March 23Mar 23 22 hours ago, banecare1 said:secam se da smo leteli iz pekinga za sangaj. na kojoj relaciji smo putovali vozom? pretpostavljam sangaj -> peking.Upravo to.
April 7Apr 7 N1 Info RSSaobraćajni inženjer o iskakanju vozova iz šina: Ne može...Saobraćajni inženjer Dragomir Lukić negira saopštenje Infrastruktura Železnice da je kriv mašinovođa, jer, kako ističe, problem je bio u sistemu.