Timmy Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Ugasili NS-ZR. Posle celih 2 meseca, ako i toliko ima. Nema lokomotiva, a ni putnika.
jms_uk Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Moze li se sada vozom iz Beograda do Zagreba ili Ljubljane?
Shan Jan Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 Maglev, jel to ono sto postoji vec 50 godina al niko nije budala da ga napravi jer kosta ko svetog petra kajgana?
Skyhighatrist Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 (edited) 3 hours ago, jms_uk said: Moze li se sada vozom iz Beograda do Zagreba ili Ljubljane? Može, jedan polazak dnevno, nešto pre podne... Edit: Edited June 5, 2019 by Skyhighatrist
jms_uk Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 1 hour ago, Skyhighatrist said: Može, jedan polazak dnevno, nešto pre podne... Hvala!
banecare1 Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 danas resio da ne letim iz pekinga za guangzhou vec "polako" vozom pek-hk. jeste 8 sati, ali taman da odradim repove za koje mi treba mir i koncentracija. ako krenem avionom izgubicu malo manje vremena (pod uslovom da ne bude kasnjenja), ali necu moci da radim u ekonomskoj. krenuo sam u 9 na stanicu, oko 19 bi trebao da stignem u hotel. kolege su krenule u 10 na aerodrom. posto su smoteni i aerodrom je dalje od zeleznicke, a kolege su prilicno smotene, kladio sam se u turu pica da cu pre njin stici desno je voz za hong kong.
banecare1 Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 jbt koliko traje edit, 2 minute? anyway, vratia san se jer imam kratak snimak sa stanice dok prolece kroz nju. mocan je utisak uzivo, moram da uhvatim bolje sledeci put ovo je zaustavljanje u zhengzhou pre desetak minuta. e sad moram stvarno da radim, ne uznemiravajte me vise ajd
peralozac Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 @banecare1, e baš hoću namerno da te uznemiravam Ima li ovoga: ili može to i brže ovih dana? Fotka je od pre par godina, porodična turistička poseta. Bio je otkazan let Xi'an-Shanghai pa nam je u zamenu ponuđen Xi'an-Nanjing, popodne i spavanje tamo te jutarnji voz do krajnje destinacije. To je ispalo super, nenadano smo overili Nanjing, a putovanje vozom je bilo baš zanimljivo iskustvo. Kada smo ujutro uleteli u mravinjak na železničkoj stanici (potpuna suprotnost u odnosu na tvoju fotku) prva misao je bila kako sačuvati familiju na okupu da nas masa ne raznese na sve strane, a putovanje zamislio kao šesnaju do Zelenog venca devedesetih. No, brzo se pokazalo da masa nije razularena već odlično organizovana, lako smo našli voz, unutra su nas čekala naša sedišta, bez gužve, klima, udobno, krenuli i stigli u minut, ma milina. Živele brze pruge Kine!
banecare1 Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) moja fotografija je sa perona, na stanici je zivlje trenutno je 311 km/h. mislim da ovi za HK idu do 360, ipak je to Fu Xing Train Beijing - Hong Kong evo i foto Edited December 1, 2019 by banecare1
peralozac Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Bome dobro loži ložač, mislim ugalj tamo negde u elektrani . Kako se kaže Pera ili Mile na kineskom?
Recommended Posts