Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vozovi bez granica

Featured Replies

Возио сам се њиховим возом пре 25 година.

Да ли су задржали онај знак за железнице, пресек шине у кругу? :lolol:

• Replies 547
  • Views 68.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ih istim vozom za Sofiju, putovala jednom bas kad su Bugari usli u EU. Samo ja i jos jedan covek regularci za Sofiju. Ostali takodje sluzbeno. Na nasoj strani u Vranju BAT, a u Nisu Filip Moris

• Prvih par minuta su nonsens i cherry picking. Britanija verovatno nije najbolji primer za vozove, tako da je taj slucaj "moram da kupim dve odvojene karte i to je za vecinu nemoguce" ionako dosta reda

• KnightLore
    KnightLore

Dok čekamo rezultate istrage daću svoje skromno mišljenje prema dostupnim fotografijama sa lica mesta. Uzrok ispadanja je prebacivanje jezička skretnice dok je voz na relaciji Malaga-Madrid (na slik

Posted Images

vidjam cesto taj znak, mislim da se koristi na putokazima. meni je taj znak ok skroz

Koliku razdaljinu prelaze za koje vreme?

Edited by Timmy

Peking - Sangaj 1318km ispod 5 sati. Na liniji Peking - Guangzhou imaju brze vozove, mislim da idu 360km/h.

nije timmy pitao za voz, nego za znak

:Jova:

• 5 months later...

nikako da odem do tog famoznog chongchinga

Ja mogu samo da ti preporucim laundz na aerodromu :D

• 2 months later...
  • 1 year later...

Инфраструктура железнице Србије“ од 1. јула обуставља железнички саобраћај у Главној железничкој станици Београд

Објављено 15. јуна 2018. 14:55

“Инфраструктура железнице Србије“ од 1. јула 2018. године у потпуности ће обуставити железнички саобраћај у Главној железничкој станици Београд, као и на прузи Београд Главна станица – Панчевачки мост, што је шест месеци раније него што је пројектом било предвиђено.

То значи да се од 1. јула укида железничко службено место Београд Главна станица и у потпуности обуставља железнички саобраћај на подручју Савског амфитеатра.

Радови на измештању инфраструктурних железничких капацитета из станице Београд и са подручја Савског амфитеатра реализују се брже од планираног.

У складу са тим, железничке компаније “Србија Воз“ и „Инфраструктура железница Србије“ уводе нову организацију путничког железничког саобраћаја у београдском чвору.

Према тој организацији, међународни возови за превоз путника, који су планирани да саобраћају између Београда и Бара, од 16. јуна 2018. године полазиће из железничке станице Топчидер ка Црној Гори и из Бара долазити у железничку станицу Топчидер. То значи да ће од 16. јуна 2018. године из железничке станице Топчидер полазити међународни дневни воз за Бар у 09.21 сати, као и вечерњи воз у 21.21 сати.

Међународни воз на релацији Суботица – Бар – Суботица, који креће од 19. јуна, саобраћаће из железничке станице Суботица у 16.45  сати преко Београд Центра и обратно.

Осим возова између Србије и Црне Горе, од 1. јула сви међународни возови саобраћаће до железничке станице Београд Центар, која ће бити и полазна станица ових возова у супротном смеру. Реч је о два воза из Будимпеште, као и по један воз из Беча, Љубљане, Цириха, Солуна и Софије до Београда и из главног града Србије за Мађарску, Аустрију,  Словенију, Швајцарску, Грчку и Бугарску.               

За возове у унутрашњем путничком железничком саобраћају, који су до сада саобраћали преко Главне железничке станице Београд, од 1. јула 2018. године полазна и долазна станица биће Београд Центар у Прокопу.

8 hours ago, Skyhighatrist said:

Samo za one vozove gde ima i auto vagona.

ašipka

Edited by Ras

kad moze pariz da ima sedam zeleznickih stanica moze i beograd pet:Jova:

Edited by Čutura