Jump to content
IGNORED

Vozovi bez granica

borris_

Recommended Posts

Posted
Lezeci autobus mozda neki drugi put :D bice ovog puta tip G.
good choice, sir. ako ne moram da kuckam tokom puta, ja se zakucam u restoran i pijuckam nesto. kad ono ti dolazis. meni su potvrdili zli rusi da ne moram u moskvu do aprila, a 28-30/3 imam sajam u sangaju. mozemo mozda zajedno protutnjati kinom4757653954_fc43811d4c.jpg
Posted
good choice, sir. ako ne moram da kuckam tokom puta, ja se zakucam u restoran i pijuckam nesto. kad ono ti dolazis. meni su potvrdili zli rusi da ne moram u moskvu do aprila, a 28-30/3 imam sajam u sangaju. mozemo mozda zajedno protutnjati kinom
Good timing!28. ujutru letim za SHA i planirao sam da se 30.og ujutru vratim za PEK vozom :)
Posted
Good timing!28. ujutru letim za SHA i planirao sam da se 30.og ujutru vratim za PEK vozom :)
alo, nema prepisivanja rasporeda. ja sam planirao 28/3 pekarskim samoljetom oko 7h za sha, nazad 30/3. mogu i vozom, ali ne bas jutarnjim. od 16h pa na dalje
Posted
alo, nema prepisivanja rasporeda. ja sam planirao 28/3 pekarskim samoljetom oko 7h za sha, nazad 30/3. mogu i vozom, ali ne bas jutarnjim. od 16h pa na dalje
Cek, cek - ko prepisuje :PJa sam [vec] bukiran na MU5138, departing PEK at 07.00 ;)
Posted (edited)
Cek, cek - ko prepisuje :PJa sam [vec] bukiran na MU5138, departing PEK at 07.00 ;)
tu cu ti se prishljamchiti (if you don't mind)za dalje cemo videti, ima vremena...edit: DepartBeijing (PEK) to Shanghai (SHA) Dep:Mar-28-2012 @ 07:00 Arr:Mar-28-2012 @ 09:10MU5138 / Economy¥470 / adult Edited by banecare1
Posted
tu cu ti se prishljamchiti (if you don't mind)za dalje cemo videti, ima vremena...¥470 / adult
Dobrodosao!Nije mnogo poskupelo, ja sam moju platio ¥350.
Posted

ako me secanje dobro sluzi oko 6-7 sati. Doduse sad je tu i granica.

Posted

Granica uzima možda pola sata ukupno. Železnica je dobar primer koliko je ova zemlja (i ne samo ona) kvalitetno unazađena tokom prethodne dve decenije.

Posted

do nisa se putuje 6 jebenih sati.

Posted

- brz i jeftin prevoz vozom nikako ne odgovara auto prevozničkoj mafiji, a ni državi kojoj je cilj da prikupi što više love od akcize na gorivo i putarina- pruge ne donose te prihode, a moraju se održavati u dobrom stanju posebno ako se želi putovati bg-ni za < 2h

• 3 weeks later...
Posted

Forumaši iz B&H, ima l'abera da će skoro da puštaju Talgoa na SA-BG? Nek'se ide i 8 sati, svejedno bi bio doživljaj...

• 1 month later...
Posted

Paris-Lux, TGV-om [Est]: kakva je razlika izmedju 1. i 2. klase?

Posted

Nisam isao tom linijom, uvek TGV Lyria, a tamo su razlike izmedju 1. i 2. klase:1) Znatno sira sedista u 1. klasi, udobnija, plus imaju onaj naslon sa strane prilicno veliki tako da komotno mozes da se naslonis da spavas2) Imas mogucnost da narucis jelo/pice da ti donesu (kao u avionu), cega nema u 2. klasi3) U 1. klasi mozes da zatrazis od osoblja da ti rezervisu taksi da te ceka kada stignes na stanicu u Parizu (za van Francuske ne znam, isao sam 1. klasom samo do Pariza, nikad nazad)4) U 1. klasi svako sediste ima prikljucak za struju da punis telefon/laptop, u 2. klasi to ima samo jedan red sedista po vagonu, pa kada ti to neko zauzme, cvrc5) U 2. klasi je konfiguraciju sedista uvek 2+2 (kao u avionu) ili 4+4 (po 4 sedista koja se gledaju medjusobno sa obe strana vagona), u 1. klasi imas konfiguraciju 1+2, dakle imas mogucnost da sedis samto je valjda to

Posted
Nisam isao tom linijom, uvek TGV Lyria, a tamo su razlike izmedju 1. i 2. klase:1) Znatno sira sedista u 1. klasi, udobnija, plus imaju onaj naslon sa strane prilicno veliki tako da komotno mozes da se naslonis da spavas2) Imas mogucnost da narucis jelo/pice da ti donesu (kao u avionu), cega nema u 2. klasi3) U 1. klasi mozes da zatrazis od osoblja da ti rezervisu taksi da te ceka kada stignes na stanicu u Parizu (za van Francuske ne znam, isao sam 1. klasom samo do Pariza, nikad nazad)4) U 1. klasi svako sediste ima prikljucak za struju da punis telefon/laptop, u 2. klasi to ima samo jedan red sedista po vagonu, pa kada ti to neko zauzme, cvrc5) U 2. klasi je konfiguraciju sedista uvek 2+2 (kao u avionu) ili 4+4 (po 4 sedista koja se gledaju medjusobno sa obe strana vagona), u 1. klasi imas konfiguraciju 1+2, dakle imas mogucnost da sedis samto je valjda to
1, 4 i 5 definitivno vrede dodatnih €11 - hvala!