April 12Apr 12 2 minutes ago, Lena said:Ja ti nisam neko ko će da te odgovori od te ideje, samo da znaš @Ras ce . Gledam ove Zarine slike vidim cipele u kombinacijama, da da to je to@RasLepe su. Ove debela stikla cipele mi pasuju skroz, ali stikla . Sad cu da kopam ima li jos sta kozno kod zare.Mozda su za nijansu vise kezual nego sto sam imala na umu, ali ne smeta Edited April 12Apr 12 by Sandradjer
April 12Apr 12 8 minutes ago, Lena said:Meni se štikle kod tih Zarinih ne sviđaju, nije mi to to... Ali su mnogo lepe cipele . Isti je model u pitanju, stikla razlicita Edited April 12Apr 12 by Sandradjer
April 12Apr 12 Ne znam sta da mislim o tom modelu, uglavnom nosim ravno. Nadam se da su udobne, nije velika stikla, i da se taj prednji deo ne usece i pritiska. Ako je tako, onda mogu i duze da se nose.Avangardia mi pada na pamet, naletela sam na dva modela, a moguce da ima jos. Imam jedne sandale kupljenje kod njih i ok su.Jedan elegantniji model AVANGARDIA CONCEPT STORESANDALS | AVANGARDIA CONCEPT STOREOve su mi sou AVANGARDIA CONCEPT STOREŽenske sandale | AVANGARDIA CONCEPT STORESastav: Veštački materijal Opis: Ženske salonke u crnoj boji sa otvorenom petom i nitnama
April 12Apr 12 Ima modela, moracu da pogledam. Mene samo brine da li ce mi prsti viriti. Koliko su plitke napred. I to mi suzava izbor
April 12Apr 12 1 hour ago, Stela said:AVANGARDIA CONCEPT STOREŽenske sandale | AVANGARDIA CONCEPT STORESastav: Veštački materijal Opis: Ženske salonke u crnoj boji sa otvorenom petom i nitnamaove su za Jaricu iz Too old to die young
April 12Apr 12 6 minutes ago, ultra plasticni said:ove su za Jaricu iz Too old to die youngNe znam ko je to Neki film, serija, pretpostavljam...