Jump to content

Globalni shopping vodic

Featured Replies

On 20. 2. 2025. at 16:38, sasha said:

Ovo je za porudžbine preko meta, verujem da je isto i za kupovinu u radnji, 14 dana od kupovine može da se vrati

https://www.tom-tailor.store/sr/o-kupovini/vraćanje

Za internet kupovinu su u obavezi da uvaže bez obzira, kupac ima pravo da se predomisli

On 20. 2. 2025. at 19:00, Valk said:

Ah well, odnela sam je, popunila šta treba, čekam rasplet 7 dana valjda.

Stigao večeras mail, uvažena reklamacija.

Bez mnogo drame, u roku od 6 dana. Svakako neću da padnem u trans dok ne dobijem novu jaknu u ruke.

Ali evo, pohvala za Tom Tailor, kao i za radnice u Merkatoru koje su max ljubazne i profesionalne.

• 2 weeks later...
On 26. 2. 2025. at 21:51, Valk said:

dok ne dobijem novu jaknu u ruke.

Jel' stigla nova crvena za obojenu revoluciju?

15 minutes ago, sasha said:

Jel' stigla nova crvena za obojenu revoluciju?

Jeste, zvali me da je preuzmem sutradan po uvaženoj reklamaciji.

Prva je išla u Kragujevac na Sretenje, ova druga mislim da će čekati mirnodopska vremena sledeće zime :)

• 4 weeks later...

takodje!

• 2 weeks later...

Svidjaju mi se ove cipele (slingback heels).

Ove sa slike ne mogu da prisutim (otprilike ta visina stikle). Ako neko zna gde ima po pristojnoj ceni (ove su max mara)?

IMG_20250412_152737.jpg

IMG_20250412_152654.jpg

1 hour ago, Sandradjer said:

Svidjaju mi se ove cipele (slingback heels).

Ove sa slike ne mogu da prisutim (otprilike ta visina stikle). Ako neko zna gde ima po pristojnoj ceni (ove su max mara)?

IMG_20250412_152737.jpg

IMG_20250412_152654.jpg

Pogledaj u onom Hop Hop Shopu, ranije su imali nešto slično.

Ja sam kod njih uzela neke sa visokom potpeticom i odlične su, a cena je bila smešna pošto su bili i neki popusti.

8 minutes ago, Lena said:

Pogledaj u onom Hop Hop Shopu, ranije su imali nešto slično.

Ja sam kod njih uzela neke sa visokom potpeticom i odlične su, a cena je bila smešna pošto su bili i neki popusti.

Nadjoh jedne na sajtu, visa im je stikla. Potrebne su mi za cesto nosenje, pa da bude niza stikla i da budu udobne i kozne ine kostaju kao ove gore 600+ evra D

4 minutes ago, Sandradjer said:

Nadjoh jedne na sajtu, visa im je stikla. Potrebne su mi za cesto nosenje, pa da bude niza stikla i da budu udobne i kozne ine kostaju kao ove gore 600+ evra D

Kad neko zna šta 'oće kralj

4 minutes ago, Lena said:

Kad neko zna šta 'oće kralj

Skroz ih vidim za svaku priliku, odevnu kombinaciju, i od jutra do veceri, univerzalne cipele.

Zvuci kao da se isplati dati i hiljadarku evrica D

2 minutes ago, Sandradjer said:

Skroz ih vidim za svaku priliku, odevnu kombinaciju, i od jutra do veceri, univerzalne cipele.

Zvuci kao da se isplati dati i hiljadarku evrica D

Ja ti nisam neko ko će da te odgovori od te ideje, samo da znaš lolol