February 26Feb 26 On 20. 2. 2025. at 16:38, sasha said: Ovo je za porudžbine preko meta, verujem da je isto i za kupovinu u radnji, 14 dana od kupovine može da se vrati https://www.tom-tailor.store/sr/o-kupovini/vraćanje Za internet kupovinu su u obavezi da uvaže bez obzira, kupac ima pravo da se predomisli
February 26Feb 26 On 20. 2. 2025. at 19:00, Valk said: Ah well, odnela sam je, popunila šta treba, čekam rasplet 7 dana valjda. Stigao večeras mail, uvažena reklamacija. Bez mnogo drame, u roku od 6 dana. Svakako neću da padnem u trans dok ne dobijem novu jaknu u ruke. Ali evo, pohvala za Tom Tailor, kao i za radnice u Merkatoru koje su max ljubazne i profesionalne.
March 10Mar 10 On 26. 2. 2025. at 21:51, Valk said: dok ne dobijem novu jaknu u ruke. Jel' stigla nova crvena za obojenu revoluciju?
March 10Mar 10 15 minutes ago, sasha said: Jel' stigla nova crvena za obojenu revoluciju? Jeste, zvali me da je preuzmem sutradan po uvaženoj reklamaciji. Prva je išla u Kragujevac na Sretenje, ova druga mislim da će čekati mirnodopska vremena sledeće zime