maheem Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 Taj sam zacrtao sebi još onda kad si ga kačio
askeladden Posted December 24, 2020 Posted December 24, 2020 https://www.bergans.com/no/outlet/jakker/myrull-jacket-clay Mene zena natera da kupim ovo.Mnogo lepo stoji i udobna,ali samo da joj nadjem namenu. Inace mi je vuna dosadila dok sam putovao Zel.Srbije bez grejanja pa kaput,ispod vuneni dzemper ,kosulja,potkosulja..a kad udjes u zagrejano,striptiz da ne prsne srce od vrucine.Dobra perjanica »sve
Sara Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Osim Ciciban i Polino ima li kod nas dobrih cipela za decu, zna li ko? Naisla sam jos na Geox ali mali izbor
čekmeže Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Beograđani i Novosađani dolaze u Naturino outlet za dečiju obuću. 1
slepa živana Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 48 minutes ago, Sara said: Osim Ciciban i Polino ima li kod nas dobrih cipela za decu, zna li ko? Naisla sam jos na Geox ali mali izbor ima neka obuća - pavle, na terazijama i u bulevaru. doduše, ne znam kako se deci sviđa, imaju poneki model valjda za tinejdžose, do 39, 40, pa odrasli kupuju. oni su zadovoljni 2
makondo Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 (edited) Froddo, mislim da je to neki zagrebački brand, nosi ih deca kod mene u vrtiću, a primetila sam i da su izdržljive. Radnja je preko puta Pravnog fakulteta u Beogradu, a verovatno ima i online Edited October 24, 2021 by makondo 1
Lezilebovich Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 6 minutes ago, makondo said: Froddo, mislim da je to neki zagrebački brand, nosi ih deca kod mene u vrtiću, a primetila sam i da su izdržljive. Radnja je preko puta Pravnog fakulteta u Beogradu, a verovatno ima i online Preporuka za Froddo cizmice/cipele, ali su se patike bas brzo izgulile 1
napadaj Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Počeo da radi Ananas, Deltin sajt koji liči na Ali i slične https://ananas.rs/
Frank Pembleton Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Počeo da radi Ananas, Deltin sajt koji liči na Ali i slične https://ananas.rs/Mislim da smo već pisali o tome, ono što su mi ljudi rekli po pitanju regrutacije ljudi koji to treba da im vode, ne daje veru svetlu budućnost projekta.E sad da li će prevagnuti već razrađena "infrastruktura" koju kompanija ima, videćemo. ... Shiit has hit the fan
djeneralche Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Neki slovencki pandam tom Ananasu, doduse ne znam na kom trzistu posluju ali ako je to Slovenije, 3, 4 puta manje nego Srbija, prodat je za 800 miliona. Ako Misko ulozi i 100, 200 i proda posle za milijardu bolji je od svih banaka, trznih centara i jabuka sto je prodao.
mraki Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Dosta dugo su pripremali projekat, navodno bi trebali da se istaknu na polju logistike i generalno podrške. Videćemo. Shoppsteru ide solidno, treba uskoro da krene i neki Bazzar, što je valjda domaća verzija hrvatskog e commerca.
napadaj Posted November 9, 2021 Posted November 9, 2021 Baš juče uzeh neke dve stvari na Shopsteru po odličnim cenama. Videću kad stignu da li sam stvarno prošao tako dobro.
Desmond Bojčinski Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 On 24.10.2021. at 19:04, Sara said: Osim Ciciban i Polino ima li kod nas dobrih cipela za decu, zna li ko? Naisla sam jos na Geox ali mali izbor Obuća Mihajlo Naturino Pavle Tim redom odnos cena kvalitet, uzorak par zepica, par patika jedne cipele i jedne čizme. Uzeli čizme iz Linde, još samo noga da poraste. 1
Sandradjer Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 On 9.11.2021. at 13:46, napadaj said: Baš juče uzeh neke dve stvari na Shopsteru po odličnim cenama. Videću kad stignu da li sam stvarno prošao tako dobro. Kako si prosao sa tom porudzbinom? Meni je upravo stigao mejl (1 proizvod narucen) da je posilja poslata. Cena proizvoda je 17000, a pise ukupna cena nekih 22990
Recommended Posts