beta Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 (edited) 5 hours ago, Katikon said: Ima li u ovom Beogradu da se kupi nesto lepo za oblacenje onako opsteg tipa? Je l iko video nesto sto mu se svidja? Juce sam prosla gradom i bila sam u Rajicevoj, da citiram Naky: kako veoma jadno definiši 'lepo opšteg tipa' ja ove godine volim mango a volim i cream of scandinavia Edited September 12, 2018 by beta kentauri
Katikon Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Prodjes pored radnje i svidi ti se bar nesto da te povuce da udjes, a onda ti se unutra svidi ovo i ono. Suknja, pantalone, haljina, blejzer, sta bilo. Evo npr karirane pantalone, ko nadje lepe, nek se oglasi
beta Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 onda sam ti odgovorila mada ja ne gledam izloge nego internet pa namenski idem u određene radnje.
svashtabezneshto Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 stadivarius, mango i zara imaju u ponudi sve karirano ove sezone, pa i pantalone mango najkvalitetnije deluju.
Katikon Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Videla sam u Zari karirano, al il nisu lepe il ne stoje. Moracu onda do nekog trznog centra, nisam usla Mango od kad nije u gradu. Beta, dobro si me podsetila za cream of scandinavia, skroz sam zaboravila, a bilo mi je preko puta juce.
beta Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 jedan je u kralja petra preputa TC rajićeva a drugi u gospodar jovanovoj
I*m with the pilots Posted September 12, 2018 Posted September 12, 2018 Meni se svidjao Time Out, ali mislim da prodavnice u Knezu nema vec neku godinu?
nezvanova Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 nemamo temu tipa prêt-à-porter, a nemamo ni haute couture, pa ondaK da je stavim ovdi...
darling Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 8 hours ago, nezvanova said: nemamo temu tipa prêt-à-porter, a nemamo ni haute couture, pa ondaK da je stavim ovdi... ovako se moja baba oblacila, bilo sta odnosno sve sto djeca zaborave kad se vrate kuci glasam da mi zene cavrljamo na sve teme iz bazara, prakticne zene i svijeta na letnjim haljinama. tamo nam je do sad bilo najudobnije.
slepa živana Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 9 hours ago, nezvanova said: nemamo temu tipa prêt-à-porter, a nemamo ni haute couture, pa ondaK da je stavim ovdi... cuko se zbunio
nisam ja Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 40 minutes ago, slepa živana said: cuko se zbunio na kraju je počeo da motri da ne naiđe neko i ne izbije ovog nekrsta.
Recommended Posts