September 12, 20186 yr 5 hours ago, Katikon said: Ima li u ovom Beogradu da se kupi nesto lepo za oblacenje onako opsteg tipa? Je l iko video nesto sto mu se svidja? Juce sam prosla gradom i bila sam u Rajicevoj, da citiram Naky: kako veoma jadno definiši 'lepo opšteg tipa' ja ove godine volim mango a volim i cream of scandinavia Edited September 12, 20186 yr by beta kentauri
September 12, 20186 yr Prodjes pored radnje i svidi ti se bar nesto da te povuce da udjes, a onda ti se unutra svidi ovo i ono. Suknja, pantalone, haljina, blejzer, sta bilo. Evo npr karirane pantalone, ko nadje lepe, nek se oglasi
September 12, 20186 yr onda sam ti odgovorila mada ja ne gledam izloge nego internet pa namenski idem u određene radnje.
September 12, 20186 yr stadivarius, mango i zara imaju u ponudi sve karirano ove sezone, pa i pantalone mango najkvalitetnije deluju.
September 12, 20186 yr Videla sam u Zari karirano, al il nisu lepe il ne stoje. Moracu onda do nekog trznog centra, nisam usla Mango od kad nije u gradu. Beta, dobro si me podsetila za cream of scandinavia, skroz sam zaboravila, a bilo mi je preko puta juce.
September 12, 20186 yr Meni se svidjao Time Out, ali mislim da prodavnice u Knezu nema vec neku godinu?
November 4, 20186 yr nemamo temu tipa prêt-à-porter, a nemamo ni haute couture, pa ondaK da je stavim ovdi...
November 5, 20186 yr 8 hours ago, nezvanova said: nemamo temu tipa prêt-à-porter, a nemamo ni haute couture, pa ondaK da je stavim ovdi... ovako se moja baba oblacila, bilo sta odnosno sve sto djeca zaborave kad se vrate kuci glasam da mi zene cavrljamo na sve teme iz bazara, prakticne zene i svijeta na letnjim haljinama. tamo nam je do sad bilo najudobnije.
November 5, 20186 yr 9 hours ago, nezvanova said: nemamo temu tipa prêt-à-porter, a nemamo ni haute couture, pa ondaK da je stavim ovdi... cuko se zbunio
November 5, 20186 yr 40 minutes ago, slepa živana said: cuko se zbunio na kraju je počeo da motri da ne naiđe neko i ne izbije ovog nekrsta.