Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

a da das nekom da ti istrika? :unsure: bice jos bolje vunene. prave srpske.

Posted

to su paradajizi, jaja su utrosena u proju.

Posted (edited)

Vr' su gaće. Jel imaju neke sa kosovkom djevojkom koja poji? "Uhvati je za vrč..."

Edited by dig_chohano
Posted
angry.gif a Diane Von Furstenburg¿
isla da gledam. dosta je bljuv.
Posted
isla da gledam. dosta je bljuv.
e, pa onda pogled' jos i mandarinu duck. jes' malo drshollasto, al' nandzarsti i nije tako hrdjav :-)
Posted (edited)

:D mandarinin bio onaj kofer sto sam preskocila, jer nisu proizvodjaci kofera, pominjala sam pre par postova. vrlo lep bio, ali, i pored pozamasne cene, osnovano sumnjam u kvalitet.

Edited by cmrlj
Posted
ja trazim novi savrseni kofer i kupicu ga cim ispuni sledece uslove:1. da ima ona cetiri velika tocka sto se vrte na sve strane pa da mozes da ga guras malim prstom;2. da je izuzetno lagan;3. da je od renomiranog proizvodjaca kofera (ne moze recimo dizel, il beneton. ne patim ja od marki previse, ali mi je proizvodjac vazan kad su koferi u pitanju, ne zelim da me kofer izda u trenutku kad pokusavam da naguram sto gaca u njega);4. da ne pise da sam americki turista;5. da je na rasprodaji;6. i konacno, da je bas lep.
meni zvuci kao tumi na rasprodajia rasprodaja je u toku ...
Posted

ja kad kazem rasprodaja mislim on kostao 500, a ja ga kupila za 50 :D

Posted
ja kad kazem rasprodaja mislim on kostao 500, a ja ga kupila za 50 :D
odmah uzmi dva i prodaj meni jedan za, hm, 75?mada, s obzirom na ostale parametre koje si zadala, za tu cenu samo polovni -_-
Posted
mada, s obzirom na ostale parametre koje si zadala, za tu cenu samo polovni -_-
novi. ne znas ti kakva sam ja shoperka :D
Posted
novi. ne znas ti kakva sam ja shoperka :D
pa to, to, ako imas neke posebne moći, kupi i meni jedan :)opasno želim tumija, i to grafitni tegra-litei marža 50%, gde to ima, dakle, plaćam 75 ojra.
Posted

opasno zelis kofer od 895 funti?¿sve to postalo besno :fantom:

Posted (edited)

^^nema. kad se kupuje po takvim cenama uvek ima samo jedan komad. a to sto ga platim 50, ne znaci da racunam da mu je vrednost 50, meni je u glavi i dalje 500, pa su ovih tvojih 75 cist gubitak :P

Edited by cmrlj
Posted (edited)
opasno zelis kofer od 895 funti?¿sve to postalo besno :fantom:
Ne znam dal mi je nekad sadržaj kofera do te cifre dobacio.edit: A ovo mi je potpuno do jaja :lol: Micro SD kartica koja košta 4e je kod njih 25 funti (i to na popustu,bila je 40). Moram da vidim jel imaju neki 5.25″ flopi za 800 finti, da uzmem bar dva. Edited by dig_chohano