Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted
je l su ove navedene cene pare koje ti plate da ti na koferu pise americki turista?
ne, to nije uracunato u cenu. dodjes im jos 200 e po natpisu :fantom:
Posted

3? Kupuj! Mada, nemaju natpis :(

Posted

ja trazim novi savrseni kofer i kupicu ga cim ispuni sledece uslove:1. da ima ona cetiri velika tocka sto se vrte na sve strane pa da mozes da ga guras malim prstom;2. da je izuzetno lagan;3. da je od renomiranog proizvodjaca kofera (ne moze recimo dizel, il beneton. ne patim ja od marki previse, ali mi je proizvodjac vazan kad su koferi u pitanju, ne zelim da me kofer izda u trenutku kad pokusavam da naguram sto gaca u njega);4. da ne pise da sam americki turista;5. da je na rasprodaji;6. i konacno, da je bas lep.

Posted

ovi moji ispunjavaju zahteve 4, 5 i 6. 1 i 2 se daju lako proveriti uzivo, a za postojanost u kljucnom trenutku ne znam sta da ti kazem, tu ni marka ne pomaze. mozda najbolje da probas sa manje gaca? :unsure: kockacu se veceras kad dodjem kuci i proverim koliko je to u stvari 50x70x30 :isuse:

Posted

sta ima da proveravamo uzivo, daj link :D

Posted
Eo bez natpisa, od priznatog proizvođača. Snobe.
Posted

lepi. steta sto ne moze. kupio jedan na moje oci njihov money belt koji se opet na moje oci raspao posle deset dana. od tad im nista ne verujem.samsonite mi tu najbolji. dodatni je plus sto je u beogradu, za nepoverovati, jeftiniji nego u inostranstvu. samo taj moj savrseni kofer se jos nije pojavio (jeste kod drugog izvikanog proizvodjaca tasni, ali ne kofera, pa sam svejedno preskocila nosena mislju da ce da me izda kad mi to najmanje treba, a bila bih mnogo veca snoba da sam to kupila). nema za rajku kapa. za sada.

Posted (edited)

nedovoljno su lepi :(edit. mada mi se dosta dopada ova crvena unutrasnjost na crnim koferima.

Edited by cmrlj
Posted

ja culjam antler i svi zivi mi udeljuju komplimente na njih.http://www.antler.co.uk/brand/antler?utm_source=Google&utm_medium=CPC&gclid=COHlvL77srECFcVkfAodiH8AaQ

Posted
sta ima da proveravamo uzivo, daj link :D
pa ja bih da proverim 1. i 2. a to ne moze preko linka, u tome je problem. :( moj link sa vecim popustima ti nece raditi jer se tu moras logovati al evo link ka sajtu
Posted
nedovoljno su lepi :(
angry.gif a Diane Von Furstenburg¿
Posted

Gde da nađem ove gaće?1.jpg