Linda Lee Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 http://www.gora-i.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=44&Itemid=83Koliko je ovo tacno treba proveriti. Negde procitah i da je Delta Sport zastupnik ali nije sigurno. Pogledao bih mozda i u Intersportu.Fala vi za ovo! Shall check it out. :)
lostfanforever Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 zaglavila na postu br 666 a bas necu tako da udjem u novu radnu nedelju... pa podjoh u virtuelni shopping sta mislimo o:
lostfanforever Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 jbt ja sam bila ozbiljna -_- sta im fali? u stvari sam trazila ovo ali je nestalo
morgana Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 jbt ja sam bila ozbiljna -_- sta im fali? u stvari sam trazila ovo ali je nestalo imam gotovo iste ali nisu lacoste. krvavila sam (za otadzbinu) u predjelu malog prsta desne noge u njima, i sad imaju fleku. osjecam svjetsku neprebol zbog toga. zao mi da ih bacim a ne mogu da ih nosim.
cmrlj Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 mozes da iseces deo i da pustis mali prst da dise. nesto kao na ovim samo bez stikle.
morgana Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 da znas! i da ih nosim na bosu nogu, a pustim nokat na malom prstu.
cmrlj Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 i nalakiras ga na french, al narandzasto ciklama kombinacija :D
April Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 H&M, konacnoNavukao sam se na njih jos pre 20 godina. Bas me zanima kako ce to izgledati ovde i koliko sam zapravo promenio svoju percepciju takvog šopingovanja. Mozda ponovo krenem u post-novogodisnje jurcanje po rasprodajama u H&M, mada sumnjam. Ja sad pazarim iskljucivo u Ateksu, a tamo rasprodaja nema NIKAD
Recommended Posts