Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted (edited)
ovaj sako lici na da ce ga dragana ognjenovic ukrasti. odlican.ciji je, posto je?
http://www.coggles.c...rey-Jacket/9PPFgro a live, 158 ojra**
ja imam lanenu suknju krojenu na istu foru... na preklop je i ima isto kopcanje, sa tim valovitim efektom /deo gde su nasivena dugmad je uzi od dela koji se kopca i samo se vodi racuuna o rasporedu dugmadi i sirini tog dela koji pravi te valove/. rekla bih da je jedino bitan kvalitet materijala, treba da je flickav i da dobro pada...
dada, sasvim sigurno je materijal jako bitansuknja sigurno super izgleda :)okaci sliku ako imasja sijem suknju sa preklopom ukoso, ali bez dugmadi i sa samo jednim naborom (naci cu vec sliku, kroj je iz burde)edit ** http://groalive.dk.linux14.unoeuro-server.com/wordpress/ Edited by morgana
Posted

moz u ovom groa da se probere...nekad mi je tako drago sto kod nas nema nicega :lol: mnogo volim skoc i sodu. za muskarce je odlicno, al ni za zene nije lose. u svetu krenule rasprodaju, kod nas i dalje skupo ko otrov.http://webstore-nl.scotch-soda.com/women-collection.html

Posted (edited)
dada, sasvim sigurno je materijal jako bitansuknja sigurno super izgleda :)okaci sliku ako imasja sijem suknju sa preklopom ukoso, ali bez dugmadi i sa samo jednim naborom (naci cu vec sliku, kroj je iz burde)edit ** http://groalive.dk.linux14.unoeuro-server.com/wordpress/
e, pa s obzirom da iz novog, dobro sam se pomucila da izbunarim suknju jer je odavno odlozena sa letnjim stvarima. inace bih nesto izvrdala ... :-) ni moja suknja nije bas roze, a i lepse stoji nego sto izgleda ovako okacena i polozena... i pretpostavljam da se solidno vidi ta caka sa kopcanjem.68801963.jpgImageShack.us Edited by nezvanova
Posted
e, pa s obzirom da iz novog, dobro sam se pomucila da izbunarim suknju jer je odavno odlozena sa letnjim stvarima. inace bih nesto izvrdala ... :-) ni moja suknja nije bas roze, a i lepse stoji nego sto izgleda ovako okacena i polozena... i pretpostavljam da se solidno vidi ta caka sa kopcanjem.68801963.jpgImageShack.us
ajoj, hvala na trudu :Hail:predivna je suknja. i kroj i boja :)ukrascu.ovo je moja buduca105-1211-B_400x533-ID249604-1184ba4ff0f901b9e2c403fe6f49e11a.jpgtj najblize njoj sto sam nasla.u decembarskoj burdi sam vidjela kroj, pa sam se sjetila da je mama imala skoro istu suknju prije jedno 15 godina i da sam uvijek htjela da je ukradem.mamina je malo okruglastija i preklop je vise nabran (drugacije je usiven za pojas) pa sam uzela taj stari kroj.
  • 1 month later...
Posted

Koje slushke preporucujete za iPod, a da nisu original ultra mega skupe?

Posted

Sniiženje u Intimissimiju 50%, sad su stvarno pristupačne cene. Skoro ceo asortiman na pospustu osim ženskih majica sa sastavom 85% vuna,15% svila, ostale su na 2400.

Posted
Sniiženje u Intimissimiju 50%, sad su stvarno pristupačne cene. Skoro ceo asortiman na pospustu osim ženskih majica sa sastavom 85% vuna,15% svila, ostale su na 2400.
Gde bese to? Delta ili Usce?
Posted (edited)

U prizemlju Beograđanke. Ima i u Delta sitiju.Ono što mi odudara od intimisimi asortimana je losion za telo koji ima užasan miris sa dominantnom notom talka. Uopšte, svi parfemi koji mirišu "na čisto" su mi odvratni i asociraju na to da su glavni kupci ljudi koji se ne kupaju.

Edited by halloween
Posted

ja volim parfeme sto mirisu na cisto, a umem nekad i da se okupam.

Posted

po toj logici bi trebalo da za ljude koji kupuju jake parfeme važi asocijacija da to rade da bi nadjačali sopstveni vonj?

• 2 weeks later...
Posted

Gde se u Beogradu mogu kupiti North Face jakne? smrzavam se

Posted

Stvarno gde? Videh na nekom bilbordu oko Brankovog mosta, reklamu, ali ne znam ko ih valja.