Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

kad sam ja bila djeca u etiopiji, nas 150 je zivjelo u ovakvom rasvasenoj jakni nasred puta!

Posted
deca lako mogu da pohasaju dugmad, nehumani Shermane. neka ga Morgani.
Lancia, dugmad su hranljiva. na jednom dugmetu somalijski rudar odradi tri smene...
kad sam ja bila djeca u etiopiji, nas 150 je zivjelo u ovakvom rasvasenoj jakni nasred puta!
a i ne ide ti ova jakna zaplazu.
Posted (edited)

nemam. a ni ne treba mi, al zelim.0.365x365.jpg@morgana dobar ti ovaj gunj :)

Edited by cmrlj
Posted

zbog ljudske potrebe da ima vise nego sto joj stvarno treba -_-

Posted (edited)

@Cmrljimas pravo. jedna baba iz moje zgrade je u vreme sankcija imala pun zamrzivac mleka. a zivela sama i nije imala ni macku ni psa. al volela da se nadje ako joj se u sred noci pripije 60 litara mleka

Edited by sherman
Posted (edited)

tako ja sa cokoladama, ali meni se zaista usred noci prijede 60 kila cokolade. @lanciane bi angry.gif

Edited by cmrlj
Posted
0.365x365.jpg
Predivnost!I Morganin odevni predmet mi se isto svidja. Bio bi jos lepsi da je tamno siv.
Posted (edited)
I Morganin odevni predmet mi se isto svidja. Bio bi jos lepsi da je tamno siv.
bio bi najljepsi da je crn :)ali nije bilo takve slikea torba pokazuje zavidan nivo predivnosti, fakat. Edited by morgana
Posted
nemam, a treba mi0.365x365.jpg:wub:
lepo :)odnesi sliku kod snajderke, nije toliko tesko za sasiti.
Posted (edited)

ovaj sako lici na da ce ga dragana ognjenovic ukrasti. odlican.ciji je, posto je?

Edited by darling
Posted
da znas da hocu :)
ja imam lanenu suknju krojenu na istu foru... na preklop je i ima isto kopcanje, sa tim valovitim efektom /deo gde su nasivena dugmad je uzi od dela koji se kopca i samo se vodi racuuna o rasporedu dugmadi i sirini tog dela koji pravi te valove/. rekla bih da je jedino bitan kvalitet materijala, treba da je flickav i da dobro pada...