uliks Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Uostalom.... kupila sam gaaaaaa! Naravno karticom i na odloženo.Dragi drugari, obećajte da ćete me posećivati dok budem u zatvoru. Bar ću biti robijašica u crvenom kaputu.Ako si, prelep je. Neću ni da prijavim ako ga budem posedovala, a sve mi se čini da tako biti mora jer me asocira na Crvenkapu i crvene mundire, to jest na detinjstvo. Tome se ne odupirem ni po cenu 'apsa.
Matilda Ivancic Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ne merem se setit ko je i na kojoj temi pitao gde se mogu nabaviti haljine iz kolekcije obuci se...u grad. saznao sam od autorke da prodaja tek treba da pocne
darling Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 http://www.imalloni.com/Collection.aspperfeksn. sve, a najvise crne pantalone s trecinom crne plisirane suknje. uh.
Allegra Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 (edited) gde u beogradu imaju da se kupe pristojna zenska odela ?nista nadrkano niti preskupo, trazi se klasika i jednostavnost.e da, jel zna neko pristojnu krojacicu u krugu dvojke ?ako zna, nek siba podatke na PM, pls.hvala unapred. Edited December 6, 2011 by Allegra
Allegra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 hvala lepo, al to ima i u belgiji.sta je sa AMC, Monom i Nicolas-om ?jel to sve prslo ?
Valk Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 AMC nije, ja tamo dosta kupujem. Ima neki showroom u jednom stanu na Trgu Nikole Pašića. Odeš, brljaš, isprobavaš..
ljuttko Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 AMC nije, ja tamo dosta kupujem. Ima neki showroom u jednom stanu na Trgu Nikole Pašića. Odeš, brljaš, isprobavaš..Preporučujem i Zekstru, ovogodišnja kolekcija svega im je bila što se mene tiče mnogo dobra. Kaputi i kaputići, divota . Dobri krojevi , dobri materijali
cmrlj Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 otvorena ova radnja u balkanskoj 8. moguce je da su u pitanju stvari iz starih sezona, nista ne prepoznajem sa sajta, al ne smeta ima svasta zanimljivo. boje su crna, siva, teget i sucmuc, roze stop, leopard stop. garderoba je ko da su je sestre stevancevic dizajnirale samo sa cenama za raju. dodatni je plus sto imaju brojeve i za one sto nisu manekenske gradje ko ja ;)
Gonzo Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 (edited) dodatni je plus sto imaju brojeve i za one sto nisu manekenske gradje ko ja ;) Edited December 9, 2011 by Gonzo
morgana Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 (edited) nemam, a treba mi Edited December 21, 2011 by morgana
sherman Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 prelep je. deca u Etiopoji ce biti presrecna. moci ce bar petoro njih da udje u njega
Lancia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 deca lako mogu da pohasaju dugmad, nehumani Shermane. neka ga Morgani.
Recommended Posts