Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted
Uostalom.... kupila sam gaaaaaa! Naravno karticom i na odloženo.Dragi drugari, obećajte da ćete me posećivati dok budem u zatvoru. Bar ću biti robijašica u crvenom kaputu.
Ako si, prelep je. Neću ni da prijavim ako ga budem posedovala, a sve mi se čini da tako biti mora jer me asocira na Crvenkapu i crvene mundire, to jest na detinjstvo. Tome se ne odupirem ni po cenu 'apsa. :fantom:
Posted

ne merem se setit ko je i na kojoj temi pitao gde se mogu nabaviti haljine iz kolekcije obuci se...u grad. saznao sam od autorke da prodaja tek treba da pocne

• 2 weeks later...
Posted (edited)

gde u beogradu imaju da se kupe pristojna zenska odela ?nista nadrkano niti preskupo, trazi se klasika i jednostavnost.e da, jel zna neko pristojnu krojacicu u krugu dvojke ?ako zna, nek siba podatke na PM, pls.hvala unapred.

Edited by Allegra
Posted

hvala lepo, al to ima i u belgiji.sta je sa AMC, Monom i Nicolas-om ?jel to sve prslo ?

Posted

AMC nije, ja tamo dosta kupujem. Ima neki showroom u jednom stanu na Trgu Nikole Pašića. Odeš, brljaš, isprobavaš..

Posted
AMC nije, ja tamo dosta kupujem. Ima neki showroom u jednom stanu na Trgu Nikole Pašića. Odeš, brljaš, isprobavaš..
Preporučujem i Zekstru, ovogodišnja kolekcija svega im je bila što se mene tiče mnogo dobra. Kaputi i kaputići, divota . Dobri krojevi , dobri materijali
Posted

otvorena ova radnja u balkanskoj 8. moguce je da su u pitanju stvari iz starih sezona, nista ne prepoznajem sa sajta, al ne smeta ima svasta zanimljivo. boje su crna, siva, teget i sucmuc, roze stop, leopard stop. garderoba je ko da su je sestre stevancevic dizajnirale samo sa cenama za raju. dodatni je plus sto imaju brojeve i za one sto nisu manekenske gradje ko ja ;)

Posted (edited)
dodatni je plus sto imaju brojeve i za one sto nisu manekenske gradje ko ja wink.gif
;) Edited by Gonzo
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

nemam, a treba mi0.365x365.jpg:wub:

Edited by morgana
Posted

prelep je. deca u Etiopoji ce biti presrecna. moci ce bar petoro njih da udje u njega

Posted

deca lako mogu da pohasaju dugmad, nehumani Shermane. neka ga Morgani.