Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted (edited)
banana republic ima mad men kolekcijumoze i da ne valja, ali mora da se ispostuje -_-
OK je, mada bi Mad Men kolekcija mogla i mnogo bolje da izgleda. Bas ruzne su mi jedino dve haljine sa cvetnim dezenom, kao i leopard print trench, dok mi je najbolji definitivno No. 5. Edited by sailorman
Posted
da li je moguce u beogradu kupiti kvalitetno odelo a pritom ne biti obrijan na suvo? ako neko ima savet bio bih mu vise nego zahvalan, ovo sto sam ja u poslednjih nekoliko dana video po gradu je apsolutno besmisleno.
ne znam koliko keša bi davao, ali da preporučim 2 radnje:Martini Vesto, trg nikole pašića, na onoj strani gde je garaža.Brankodex, ima radnja blizu ćoška Ruzveltove i Kraljice marije, kada kreneš K. marije ka Višoj poslovnoj. Ali mi se čini da imaju još neke radnje po gradu. Ja sam tamo pazario sasvim korektno odelo za 9.000.
Posted

Taj Vesto mi je preporucio covek koji radi u jednoj od vecih dizajnerskih kuca kod nas, potpuno dobronamerno i iznenadjujuce s obzirom da radi kod konkurencije. Cene su im sasvim prijatne, mada ja nisam overio nista. Vredi pogledati u svakom slucaju. Mislim da je Brankodex tezak tresh, ali moguce je da gresim te da su se popravili zadnjih godina :unsure: Cini mi se da Nikolas ima valjda neki veliki outlet u Srpskih vladara, malo pre Slavije, pa kapiram da bi mozda moglo da se nadje povoljnih cena i tamo ali nikako da svratim majku mu i proverim to i sam...godinama :P

Posted
Cini mi se da Nikolas ima valjda neki veliki outlet u Srpskih vladara, malo pre Slavije, pa kapiram da bi mozda moglo da se nadje povoljnih cena i tamo ali nikako da svratim majku mu i proverim to i sam...godinama :P
Niti je veliki niti je outlet ne troši vreme, ono što je skroz sniženo najčešće ne bi uzeo ni da ti neko da džabe. Nikolas pogledaš radnju u Zmaj Jovinoj, veliku ili kad se menja sezona u svakoj prodavnici snize cene , onda prošlogodišnji modeli budu skoro upola jeftiniji
Posted

Tom Tailor danas i sutra ima akciju, na sve ima 20% popusta a na neke stvari i više.ja večeras kupila jaknu za zimu, košta 16 000 a platila sam je 12 800

Posted

Nije to Mango nego 1-2-3. Možda ga kupim još danas.

Posted

Ova u mangu je ista ovakva, a verujem da je dosta jeftinija. Ili se ja jednostavno ne razumem u te shopinge :unsure:Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Posted

OK svratiću i u Mango, hvala na informaciji.

Posted (edited)
Baš sam na mukama- čekati sniženje ili zgrabiti odmah.
cekaj snizenje. garantujem da se nece rasprodati. Edited by darling
Posted
cekaj snizenje. garantujem da se nece rasprodati.
Model u Mangu i ovaj moj su slični samo po boji i kragni. Rasprodaja u 1-2-3 je krajem januara.Uostalom.... kupila sam gaaaaaa! Naravno karticom i na odloženo.Dragi drugari, obećajte da ćete me posećivati dok budem u zatvoru. Bar ću biti robijašica u crvenom kaputu.