henrik larsson Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ja šišam, al sam zaboravio ovog leta, tako da se nakupilo za dosta Milogledove otkupnine.
henrik larsson Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Fina maja, al malo su ti procvetali krajevi, treba da pohađaš frizera.
cmrlj Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 da se vratimo na temu. @ dig izgleda da te ovaj muva :D
cmrlj Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 on topic, da prostite.@sailormankad si vec u londonu, nikako nemoj da propustis da posetis radnju sa najboljom garderobom na svetu, ja je zovem 500 and up. tamo se ide ko u galeriju, ne da kupujes vec da gledas umetnost. osim toga, moze da ti se desi ko i meni da se sita ispricas sa selebritijima. cekam lift, stize, u njemu kris martin:going up - pitam jayes - kaze oni ja udjem.
sailorman Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 I, i?? Jesi pritisnula kao slucajno ono dugme za zaustavljanje lifta? Meni je uvek zabavno videti selebritije u everyday situacijama. Sta cu kad sam ne-kul :( Ustvari, kad bolje razmislim, videla sam mozda dva selebritija u zivotu.. E ovaj DSM deluje mega-super, ali ne verujem da cu ovaj put imati vremena za umjetnost; idem u London na kratko, iz vrlo prozaicnih razloga. No nadam se da cu ici jos koji put, na duze.
cmrlj Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 I, i?? Jesi pritisnula kao slucajno ono dugme za zaustavljanje lifta? Meni je uvek zabavno videti selebritije u everyday situacijama. Sta cu kad sam ne-kul :( i nista, vozili se par spratova zajedno. ja sam skroz kul :P
nezvanova Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 ne znam, mozda i postoji topik o bizuteriji i ostalim aksesoarima - ja ne nasla. pa evo ih, ondaK ovde...http://www.misssugarcane.com/en/acc_rainbow.htm
Valk Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ne znam, mozda i postoji topik o bizuteriji i ostalim aksesoarima - ja ne nasla. pa evo ih, ondaK ovde...http://www.misssugar...acc_rainbow.htm :wub::wub:
MayDay Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ja ne znam sta da radim. mnogo mi se svidjaju ovi hoodies iz A&F, pogotovo muskiji modeli i jesu bas topli i mogu da zamene jaknu (a imam sta da nosim kad je bas jako hladno pa mi treba nesto do kolena), ali ovaj lepi muski primerak kosta 300 evra. za te pare mogu da kupim solidan kaput, sto nekako zvuci normalnije od duksa, ali mi se mnooogooo svidja.sad samo treba da se stisnem do januara sa svojim zeljama i da vidim ako mogu to i par nekih klasicnih timberland chizmetina da kupim u cikagu. amerike su puno jeftinije za odecu od ove sredine gde ja zivim.
nenad Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 da li je moguce u beogradu kupiti kvalitetno odelo a pritom ne biti obrijan na suvo? ako neko ima savet bio bih mu vise nego zahvalan, ovo sto sam ja u poslednjih nekoliko dana video po gradu je apsolutno besmisleno.
Recommended Posts