August 27, 201113 yr Možemo da organizujemo borbu plesom. Vodimo ga Na kraj sveta, posadimo u stolicu a mi trknemo iza ograde nudističke plaže i plešemo sa flašom Efes Drafta. Pa koga prelepi Uran izabere...
August 27, 201113 yr a mi trknemo iza ograde nudističke plaže i jebemo ga flašom Efes Drafta.+1Fascinira me tvoja sposobnost pravog izbora u pravom trenutku. Kad dolaziš?
August 27, 201113 yr A nikad, jbg. Ako me baš ukenja, u oktobru, al onda moramo potspešivati rutavost, biće zima na Adi.
August 27, 201113 yr Rekla bih da je dig izduvao.:(Pa takav neki raspored mi je i bio u glavi za Adu.
August 27, 201113 yr Ok, izvini, začitao sam se, listam Praktičnu ženu iz 1972., tema broja "Dlake iz kade - od neprijatnosti do tople zimske garderobe" pa odgovorih bez razmišljanja.
August 27, 201113 yr E, a iz kog je meseca ta Žena? Tražim neki savet oftalmologa Gordane Artiko na onim srednjim stranama, je l možeš da mi skeniraš i pošalješ?
August 27, 201113 yr Novembar 72., na naslovnoj Čobi češlja grudi. Videću dal mogu da odlepim sa zida, ako mogu skeniram i šaljem koliko večeras.