sailorman Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 nama toplim zenama sto volimo boje i cvece, kaput ni ne treba. -_-Volim i ja boje i cvece. Na livadi, i na zenama koje to umeju da nose :)P.S. Ja sam 1 topla zena u crnom.
dig_chohano Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Jebi se, miloglede, ja mislio da si dao neki valjan savet đe se picnuti pa pohitah da vidim.
sailorman Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Jebi se, miloglede, ja mislio da si dao neki valjan savet đe se picnuti pa pohitah da vidim.I ja :(
MayDay Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Mau, gde ti je ona zlatna tasna?koja? imam dve.onu paris hilton sto je bas bas zlatna, ali mislim da je nikad nisi video. ta je negde u kutijama u parizu.druga je pochette torbica i vise je rozikasta nego sto je zlatna, mada sija. nju aktivno nosim u letnjim mesecima.
Milogled Bluff Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 E jebi ga sad. Meni se cini da je bila bas zlatna, mada, sad kad spomenu, moguce da je bila i rozikasta. Pamcenje je varljivo.
Milogled Bluff Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Kada su Milogled i Toni raskinuli? Nocas. Celo vece je bezobrazno flertovao sa Grunfom. A i smucilo mi se sto je onoliko debeo. Sto da ga trpim takvog kad mogu da nadjem mladjeg i lepseg (sto sam i uradio).
dig_chohano Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Nocas. Celo vece je bezobrazno flertovao sa Grunfom. A i smucilo mi se sto je onoliko debeo. Sto da ga trpim takvog kad mogu da nadjem mladjeg i lepseg (sto sam i uradio).Batali tog lepuškastog novog poletarca, kad dođem u BG moj si.
Recommended Posts