mlatko Posted August 24, 2023 Posted August 24, 2023 (edited) On 22. 8. 2023. at 20:18, MocaVukotic said: Tamo mora da je dan zalosti Grazie Toto! Vecna mu slava, osecam da je bio veci za nas u Jugi nego za njih. Mozda me osecaj vara... Edited August 24, 2023 by mlatko 4
Indy Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 17 hours ago, mlatko said: Vecna mu slava, osecam da je bio veci za nas u Jugi nego za njih. Mozda me osecaj vara... Rekao bi da si u pravu.
mlatko Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 9 hours ago, Indy said: Rekao bi da si u pravu. Razmišljam nešto, ima tu dosta i u mentalitetu. Ovde su prilično skromni na sahranama, nema pompe i nema fanfara. Malo (me) i čudi, ali sve manje, bude mi nekako krivo ožalošćenih... Uporediti npr fenomen Ramadanovskog i Cutugnja
Lo Zingaro Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 On 22.8.2023. at 20:18, MocaVukotic said: Tamo mora da je dan zalosti Gresis jako. Toto ovde nikad nije bio mnogo popularan, cak je smatran b muzicarem i antipatican. A lik je bio susta suprotnost I napisao veliki broj poznatih hitova za razne kolege bez da se hvali time. Definitivno puno vise cenjen van domovine. 1 1
mlatko Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Ima kod te skromnosti i samo par stotina ljudi na sahrani malo i što je SVOJOM pesmom "L'italiano" (koju je uzgred pisao za Celentana a on nije hteo da je otpeva) zaradio (pre)velike pare u Istočnom bloku i osramotio (...) neke žabare. Oduvek je bio u nemilosti kritičara a voljen kod naroda, "Italiano" je završila peta na na Sanremu 1983 ali je izglasana naknadno kao najpopularnija širom zemlje. 2008 se uživo potkačio sa jednim kritičarom Coriere della sera "iza kulisa" Sanrema.
radisa Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 37 minutes ago, Poludziber said: Gresis jako. Toto ovde nikad nije bio mnogo popularan, cak je smatran b muzicarem i antipatican. A lik je bio susta suprotnost I napisao veliki broj poznatih hitova za razne kolege bez da se hvali time. Definitivno puno vise cenjen van domovine. Pa ko je najveci™ italijanski muzčar druge polovine 20og veka po samim Italijanima? Calentano? Ili?
radisa Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Just now, James Marshall said: Morikone E sad, jbg, nisam mislio na sveukupnu muziku... Samo na ove zabavnjake™...
bradilko Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 59 minutes ago, Poludziber said: Gresis jako. Toto ovde nikad nije bio mnogo popularan, cak je smatran b muzicarem i antipatican. A lik je bio susta suprotnost I napisao veliki broj poznatih hitova za razne kolege bez da se hvali time. Definitivno puno vise cenjen van domovine. meni je on bio ljakse level festival lakih nota u splitu, milo hrnic, tomica ivcic, miso kovac, oli dragojevic ( i sad imam ruzan osecaj kad se stim one reklamr jugotona kad neka animirana kokos vice Nova ploca nov ploca) ubacimo ovde i mikija jevremovica da ne bude da sam neki zadribanda srbin. ta sloger srpska scena je bila u moje vreme potpuno nebitna u odnosu na hrvatsku bili su martin konj leo, boba stefanovic ali na zalasku.. a iznenadio sam se da je njegova pesma l'ette indien koju je otpevao joe dassin. to mi je jedna od najlepsih pesma u zivotu
Indy Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 To je pop, ne ljakse level. Sem toga, taj naš cringe nad seljacima (koji sam jašta i sam delio u mladosti) je jedna od odvratnijih stvari u vezi nas™. 1
aram Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 LJUBOMIR VUČKOVIĆ, muzički urednik Studija B, osnivač BLUZ SATA, moj prijatelj i učitelj 3
ragasto Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 A jbg... u ovom je spotu. Neću da ostavim thumbnail da se neko ne štrecne.
Recommended Posts