Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 690.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• umro je gvozden iz kristala. bio mi je drug. iako sam znao da je tesko bolestan, nadao sam se.. igrali smo zajedno komodor 64 naduvani, on je bio od onih sto moraju da zavrse do kraja igricu, a pritom

Posted Images

Neeee :cry:

Zbogom Julee i hvala ti za tracak neznosti u opresivnoj tami. :heart:

Andjeoski i pomalo jeziv glas/atmosfera (možda je dorpinelo to što sam je čula u Tvin Piksu prvi put)

65 godina, samo :(

• 2 weeks later...

RIP Patrick Adams

UMRO JE POSLEDNJI ČLAN TAMBURAŠKOG ORKESTRA JANIKE BALAŽA, MOMČILO MOMA NIKOLIĆ.
(1952-2022)
Moma Nikolić je 1970, godine postao član Velikog tamburaškog orkestra RT Novi Sad, a potom se pridružio legendarnom tamburaškom orkestru “Osam tamburaša”...
Moma Nikolić,1988 godine, na poziv iz Severne Amerike odlazi iz voljenog Novog Sada kao predavač tambure i ujedno nastavlja svoju muzičku karijeru predstavljajući na najvišem nivou pesmu i muziku sa područja Srbije i široke, pitome i ravne Vojvodine.

1996, godine kao internacionalni gost artist angažovan je da na godinu dana predstavlja muziku naših naroda u jednoj od najvećih svetskih muzičkih scena u svetu “Diznilendu” u Floridi, SAD-u. Gospodin Momčilo Moma Nikolić ujedno promoviše interkulturalnost i multikulturalnost u dijaspori.

Godine 2007, u Kaliforniji, Los Anđelesu gospodinu Momčilu Momi Nikoliću, rođenom Novosađaninu i najmlađem članu orkestra “Osam tamburaša s’ Petrovaradina”, dodeljena je Američka nagrada “Hall of fame” – Kuća slavnih ; dodela muzičke nagrade za negovanje kulturne tradicije, očuvanje i prezentovanje tambure, muzike i pesme svih naroda i narodnosti sa područja Srbije u Dijaspori, kao i za negovanje kulturne tradicije sa područja Vojvodine

Nikad više taj zvuk i takav orkestar. Takav je život.

• 2 weeks later...

Manny Charlton

410full-nazareth.jpg

• 2 weeks later...

farewell... :heart:

Sanjala sam da je umro neko iz Minimal Compact (Malka ili Semi). To je bio samo san, ne?

• 3 weeks later...

Judith Durham

Olivia Newton-John, star of Grease and multi-platinum selling singer, dies aged 73, her official Facebook page announces.

:sad:

Kako ovo da se zaboravi...

Safe travels Mr Dozier...