Dankan Ajdaho Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 Zaključio je na kraju svog izlaganja. 3
אַף אֶחָד Posted February 4, 2022 Posted February 4, 2022 (edited) Quote https://www.dodogovor.org/ Namesto Markota - vrečka Po aktivnem začetku tedna, je že precej zdelan imunski sistem podlegel besu bakterji. Danes zjutraj ob 9h v Izolski bolnici sem morala prevzet vrečko s osebnimi stvarmi namesto, da bi pripeljala moža domov. Od zatemnjene sobice bo šel na Škocjan, v ponedeljek zjutraj ga grem pozdravit preden ga odpeljejo v Ljubljano. Nazaj bo prišel v prahu. Zdržal je 3 leta po diagnozi Mielofibrozi, 6 mesecev manj kot povprečje. Je pa dal v teh letih od sebe sigurno veliko več od povprečja. Tako kot vedno. Arijana Quote Rambo Amadeus 55m · Umro je Marko Brecelj. On je svakako jedan od najznačajnijih umjetnika Ex Yu od 1945 do danas. Na žalost, naše društvo, otrovano potrošačkim mentalitetom, zaslijepljeno jalovom trkom za novcem , slavom, prestižom i turboestetikom izgubilo je kriterijume, aršine i širinu, da bi pravim očima moglo da sagleda tvoj istinski značaj i veličinu. Blago tome ko dovijeka živi, imao se rašta i roditi! Vječna zublja vječne pomrčine, nit dogori niti svjetlost gubi! https://youtu.be/hXkejWtwyaA Edited February 4, 2022 by chandra 3 2
Indy Posted February 5, 2022 Posted February 5, 2022 (edited) počivaj v miru PS. Bilo je bolje ono prošli put kad si kao umro, ali je bila patka. :( Edited February 5, 2022 by Indy 2
Popular Post vladavsnarod Posted February 6, 2022 Popular Post Posted February 6, 2022 Preminuo muzičar Predrag Vranešević, osnivač „Laboratorije zvuka 13
klimt Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) RIP Peđa Vranešević Edited February 6, 2022 by klimt
đorđe geprat Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 RIP. davne '66 otprilike išao sam na svirke nikad preterano poznate "The Best Nothing" gde je svirao bas. bila je to dobra svirka u ono vreme.
Popular Post Moonwalker Posted February 6, 2022 Popular Post Posted February 6, 2022 (edited) Uz sve od mene im hvala za ovo . I za Poletarac. Renesansna multitalentovana licnost. RIP Edited February 6, 2022 by Moonwalker 15 2
LaLinea Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 Dodjoh ovde zbog Pedje, a onda videh ovu groznu vest za Brecelja. Nisam znala, sve me zabole zbog omiljenog mi Buldozera😢. Vecna slava i hvala obojici. 2
I*m with the pilots Posted February 6, 2022 Posted February 6, 2022 (edited) :( Videh sad kod drugara, ode Pedja Vranešević. Kakav renesansni čovek je on bio, a skoro sam ga slušala u nekim intervjuima, bio je prošle godine i video razgovor koji je vodio Zograf (tu se iznenadih da je čovek zapravo ostario, valjda ne očekujem to od određenih ljudi koji su i umetnici) Moj prvi dodir sa muzikom Laboratorije zvuka je kratki film Karpa Godine Edited February 6, 2022 by I*m with the pilots 3 1
Recommended Posts