Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
2 hours ago, morgana said:

smrtnost je porasla i za ne-kovid bolesti, teze je doci do adekvatne terapije ili procedure, ljudi se kasnije javljaju ljekarima, nije to nista sto je nepoznato. nisam ni napisala da je on umro od korone.

Najjače da je on čekao na adekvatnu  terapiju u nekom lokalnom domu zdravlja jer korona... Kad sam čitala Zabavnik, neko dete je postavilo pitanje u Maloj pošti "Dragi Zabavniče, ko je najbogatija zvezda u Jugoslaviji?"

Odgovor je glasio Aki Rahimovski.

RIP 

Posted

imao sam neki poslovni kontakt sa akijem i bendom od tada sam ih doživljavao kao poslednji yu mega band, tačno se znalo šta možeš da dobiješ od njih i verujem da nikad nisu razočarali. a on je bio baš pozitivac

večna ti slava

:heart:

• +1 4
Posted

Prvi koncert koji sam u životu gledao, imali su samo singl tad. I nikad više nijedan njihov koncert nisam propustio. Sjajni ljudi svi do jednog, a Aki naročito.

• +1 6
Posted
Just now, aram said:

Prvi koncert koji sam u životu gledao, imali su samo singl tad. I nikad više nijedan njihov koncert nisam propustio. Sjajni ljudi svi do jednog, a Aki naročito.

Jel se sećaš Boom festivala u Ljubljani, ja sam to gledao na nekom snimku na tv, mislm da nema na YT? 

Tad su, kao, svirali bugi, i Aki go do pasa u groznim gej zvoncarama i čizmama školuje publiku...kao da niko nije svirao pre njih

• +1 1
Posted

RIP aki :cry: 

gledala ga ne znam koliko puta dok sam studirala. zagreb 1979-1985, tada su baš bili aktivni 

Posted

Kakav je to čovek i pevač bio.

RIP

Posted

@April

sećam se, naravno. Bilo to i na albumu. A sećam se da sam video i na Youtube, probaću da nadjem kad se vratim.

• +1 1
Posted (edited)

Edited by cedo
Posted

Još jedan heroj mladosti ode...

:cry:

Matorimo...

• +1 3