Tihajeza Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 2 hours ago, morgana said: smrtnost je porasla i za ne-kovid bolesti, teze je doci do adekvatne terapije ili procedure, ljudi se kasnije javljaju ljekarima, nije to nista sto je nepoznato. nisam ni napisala da je on umro od korone. Najjače da je on čekao na adekvatnu terapiju u nekom lokalnom domu zdravlja jer korona... Kad sam čitala Zabavnik, neko dete je postavilo pitanje u Maloj pošti "Dragi Zabavniče, ko je najbogatija zvezda u Jugoslaviji?" Odgovor je glasio Aki Rahimovski. RIP
kud u maglu Simoviću Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 imao sam neki poslovni kontakt sa akijem i bendom od tada sam ih doživljavao kao poslednji yu mega band, tačno se znalo šta možeš da dobiješ od njih i verujem da nikad nisu razočarali. a on je bio baš pozitivac večna ti slava 4
Popular Post April Posted January 22, 2022 Popular Post Posted January 22, 2022 Kakav je to frontmen bio... Bio neki koncert na Trgu Marksa i Engelsa, za podršku, recimo, narodu Palestine. Skupili se u publici neki klošari, došli da slušaju Riblju čorbu i još neke slične; uglavnom izađe Orgazam i sviraju drugi album, klošari pogode Gileta flašom u glavu(a valjda ga je pre toga u svlačionici i Zele tukao, potukli se oko gitare), Parni Valjak valjda nije hteo da svira pred ekipom, ispao problem. I izađe Aki sam. Već viđen za flašu u glavu. Aki samo digne ruke: 'Oh Lord, won't you buy me A Mercedes Benz?' i pusti onu njegovu glaščinu. Čovek visok kao Maradona, ali vlada sa pedeset hiljada ljudi kao sa decom. Sećam se svakog trenutka, svakog takta. Njemu je bilo dosta 5 minuta za šou. I za kraj, omiljen track, postoji snimljen i live sa tribute koncerta Karlu Metikošu, koga ne mrzi neka potraži: 8 5
aram Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Prvi koncert koji sam u životu gledao, imali su samo singl tad. I nikad više nijedan njihov koncert nisam propustio. Sjajni ljudi svi do jednog, a Aki naročito. 6
April Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Just now, aram said: Prvi koncert koji sam u životu gledao, imali su samo singl tad. I nikad više nijedan njihov koncert nisam propustio. Sjajni ljudi svi do jednog, a Aki naročito. Jel se sećaš Boom festivala u Ljubljani, ja sam to gledao na nekom snimku na tv, mislm da nema na YT? Tad su, kao, svirali bugi, i Aki go do pasa u groznim gej zvoncarama i čizmama školuje publiku...kao da niko nije svirao pre njih 1
duda Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 RIP aki gledala ga ne znam koliko puta dok sam studirala. zagreb 1979-1985, tada su baš bili aktivni
aram Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 @April sećam se, naravno. Bilo to i na albumu. A sećam se da sam video i na Youtube, probaću da nadjem kad se vratim. 1
Recommended Posts